2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Açıklanmış
-
I phoneden giremiyorum birisi ss atabilir mi ?
-
Kac kişi kazanmış?
Açabilenler cevap yazabilir mi? -
37 kişi kazanmış
-
37 kişi kazanmış.Kazanan arkadaşlara tebrikler.
-
50 küsür kişi kalmıştı mülakata milleti neye göre elemişler şeffaflık yok bir şey yok . Milletin emeğine yazık
-
@arya mülakata katılmayan sanırım bi 10 kişi civarı vardı bence normal sayı. Elenen var mi arkadaşlar hiç?
-
@leviathan normalde 70 kişi kalmıştı mülakata 50-55 arası kişi mülakata girmiş. Tanıdık elenen var
-
Kaç kişi alınacaktı normalde
-
@sylmz 50 kişilik ilandı.
-
doğancan da kazanmış artık kurtulur muyuz ondan sizce?
-
Sayin cumhurbaşkanı bununla ilgili elestiride bulunmuştu kurumlar bizden kontenjan istiyor ama verdigimiz kontenjan kadar alım yapmıyorlar gvs olumsuz olanlar hariç giren arkadaşlarımızin emeklerine yazık. Kpss+kurum sınavı yapmış adamlar daha neyin liyakatine bakiyosun 3 dk lik mülakata göre insanların hayatlarıya oynuyorlar
-
@kazm sanmiyorum. Allah kimseyi aç gözlü etmesin
-
95 puan alan, kurum sınavını geçmiş adamı almayıp kontenjanını doldurmuyorlar. Günah insanların emeklerine
-
Bu kontenjan neden dolmaz anlamak mümkün değil. Yazık yıllarımıza, puanlarimiza, çabalarımıza..
-
Kurum sınavında ilk 3deki isimi kazananlar listesinde göremedim. Belki de mülakata girmemişlerdir.
-
@kazm, içinde söyledi: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
doğancan da kazanmış artık kurtulur muyuz ondan sizce?
Haha bunu biz de konuştuk arkadaslarla . Kurtulduk sonunda
-
Bu alımda kompozisyon sınavı var mıydı acaba?
-
Hayırlı olsun açıklanan her mülakatı kar olarak görmek gerek. Kimin kazandığından çok birilerinin kazanmış olması güzel.
-
Detaylara ilişkin yazımızı okuyabilir ve bilgi edinebilirsiniz.
https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-mufettis-yardimciligi-sonuclari-aciklandi