2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
sınav yakın inşallah.sınavı ösymnin yapacak olması ufak bir ihtimal de olsa test olurmu acaba diye ümitlendiriyor insanı -
@arthur-smithes Tam yüklüyordum kardeşim eline emeğine sağlık. İnşallah yetiştirilmeye çalışılıyor. 2 alım olacak bu çok çok güzel haber.
Hayırlı uğurlu olsun. -
@paretowilfredo eyvallah.sayın başkanın eski puanları yazması 2015 ve 2016 puanlarının kullanılabileceğinin garantisi oldu.birde ingilizce kaldırılmadıysa eğer ösymnin yapacağı dil sınavının kurumun yaptıgından zor olma ihtimali yüksek değil mi? ve son olarak test olma ihtimali ?
-
@arthur-smithes Test olacğaını sanmıyorum kardeşim. Klasik usûl devam edecektir. İngilizce ile alakalı olarak ÖSYM yaparsa daha zor olur bence de. Kaldırılsa şahane olur ama sanmıyorum.
-
Anladığım kadarıyla ilk yapılacak sınava 2016-2017 puanıyla girecez, 2.si yeni puanla hakkımızda hayırlısı olsun
-
@paretowilfredo hocam yeterlilikte yds'den c istiyor mu?
-
@iyimser16 2017 kpss den evvel ilan gelecek denmişti diye hatirliyorum. Hem 2016 Puanları 1sene geçerli değil mi? @paretowilfredo
-
@ehl-i-vukuf aynen bi sene geçerli kardeşim, 2 tane ilan varecez 2017 için demiş, o sebebten dedim bnde
-
Sayin başkan sürekli müjde veriyor ama ilanı da görseydik iyiydi artık ingilizce kalksın ya bize de yazık kuruma yerleştikten sonra isteyin ne kaybedersiniz ??
-
Arkadaşlar kaynak kurumiçinden mi yoksa başkan bir açıklama mı yaptı göremedim de bir yerde?
-
@paretowilfredo hocam ilk gelen ilanın 100 kişi ya da daha fazla olma ihtimali ya da sınava çağrılan kişi sayısının 10 katı olma ihtimali ile ilgili duyumunuz var mi? Geçen sınavı 1 puanla filan kacirmistim
-
@rohani dostum sitede mufettislik meslegine dair bilgileri iceren yazimiz var tum ayrintillari bulabilirsin
-
@Leviathan kardesim cift alim olacaksa 100 er 100 er olmayabilir. 10 kati da klasik sinav icin pek kolay gorunmuyor
-
@ehl-i-vukuf sonuclar aciklanana dek basvurulari alsa kafi sinavin yapilmasi problem degil
-
@Keymarsh az yukarda resim olacaaadi
-
@paretowilfredo reis demekki burdasin. Hakim adaylarina kustugunu dusunmeye basladik neden bizim tarafa hic ugramiyorsun.
-
Büyük ihtimalle 100 kişilik sayıyı ikiye bölecekler.. 50 şerlik iki alım gözüküyor.. Allah yar ve yardımcımız olsun dostlar..
-
@paretowilfredo hocam tanıtımda yazmıyor yeterlilikte yds istenmesi ama buradan yazayım yeterlilikte yds'den c almak lazım. ayrıca:
-
@joeblack16 100 kişi olduğunu nerden biliyoruz.daha önce bi açıklama mi yapıldı?yoksa tahmin mı?
-
@DELİ-KURT Aynen kardeşim. ''Bu yıl 100 SGK Müfettiş yardımcısı almak için sınav yapacağız inşallah'' şeklinde bir tweet attı başkan aylar öncesi