2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@arthur-smithes hocam hayalimde bi kitap var.klasik kurum sınavları için içinde 20 tane deneme olan dev bir kitap bu kitap çıkarsa klasik sınavlardan birini kazanabilirim
-
@arthur-smithes hocam ezber mi yapiyosun yazarak mi calisiyosun bi taktik verir misin
-
@crowdıngout her ikiside kardeşim.
-
Eklenecek yeni puan türleri P46 ve P113 çok yüksek ihtimal hayırlı olsun
-
@joeblack16 hali hazırdaki puan türlerine göre bi düzenleme olduğuna göre kpss öncesi alım yapılacağını anlayabilir miyiz ?
-
@mehmedoglu Evet kardeşim zaten yönetmelik değişikliği Başbakanlığa gönderilmiş.. Onay bekleniyor. Resmi gazetede yayımlandığı an ilan beklemeye başlayabiliriz..
-
Ilanin sartlari neler kac kati sinava giriyor ??
-
@joeblack16 eyvallah üstad, 100 kişilik bir ilanda p46 85,3 sıralama 976 ile şansım olur mu sizce bir öngörünüz var mı ?
-
@mehmedoglu eğer arkadaşın dediği gibi 2 ek puan türü de eklenirse daha yüksek kapatma ihtimali olabilir.
-
@kamil teşekkür ederim cevap için
-
P46 eklenecekse kpss öncesi alım olacak demektir hadi inşallah.. YDS puanım yok diye 90 puanla uzmanlığı girememistim mufettislik nasip olsun bari
-
@paretowilfredo hocam bu başlık pek bi ilgisiz kaldi. Var mi bi gelişme . yönetmelik değişecek deniyordu. Ne aşamada acaba. Kpss den önce gelir mi?
-
@ehl-i-vukuf Teftiş Kurulu Başkanı sağolsun sınavla ilgili sorulara cevap vermeye çalışıyor. 2 hafta öncesi yönetmelik değişikliği hususunu sorduğumda hala beklemede olduklarını söyledi. Birkaç gün önce ise bir başka arkadaşın sınavın kpss öncesine yetiştirilmesi noktasında sorduğu soru içinse 'Tüm gücümüzü bunun için harcıyoruz' dedi. Onların da beklediği husus yaklaşık 1 ay öncesi başbakanlığa gönderilen değişikliğin onaylanıp RG de yayımlanması. O geldiği an ilan çok kısa sürede gelecektir. 2016 puanı olanları mağdur etmek istemiyorlar gayeleri bu.. Sınavda tahminime göre büyük ihtimal haziranda olacak.. Vmy yi de buna dahil ediyorum.. Yaz ayı ,güneş bize bir başka parlayacak inşallah..
-
bir önceki sınava girip çok iyi geçtiğini düşünüp malesef kazanamayanlardanım. pek fazla klasik sınav tecrubem de yoktu doğrusu ama kendimce iyi de çalışmıştım. genel ortalamam 65de kalıp, hukuk ve muhasebeden barajı geçtim ama iktisat tam bir hayal kırıklığı oldu.
acaba ben soruları mı doğru anlayamadım, istedikleri cevapları mı veremedim bilmiyorum. arkadaşlar kitap olur, çalışma yöntemi olur, belirli konulara ağırlık vermek olur herhangi verebileceğiniz bir tavsiyeye gerçekten ihtiyaç duyuyorum.
puan verirken gerçekten çok cimri oldukları da bir gerçek. yıllardır girerim kpds ve yds ye 75-90 arası puanlar alıyorum ve ingilizce soruları o kadar basitti ki 87 almışım o ingilizce sınavından. tekrar denemek istiyorum ve bunlar cesaret kırıcı oluyor doğrusu.
-
@ejdrhym Cesaretiniz kırılmasın hocam o sınavda hepimiz aynı şeyi yaşadık.Puanlamalar çok kıttı. Unutmak gerek o sınavı.2017 Sgk Müfettişlik sınavının üstesinden gelcez Allah'ın izniyle.
-
Üzerinde çalışılan yönetmelik değişikliğinin, son sınavdaki puan mağduriyetini tekrar ettirmeyeceği kanatindeyim
-
@Forza evet haklısınız ben tek değilim farkindayim. O kadar emek verdim ki ilk klasik sınav, sonuna kadar çabalamış olmak için harcanan bütün yillik izin... Yılsonuna kadar iznim kalmamıştı:) ve buyuk umutlar karşılığında 25 kişilik bir liste:) ilk bu değildi napalim, hayırlısı olsun inşallah bi dahakine sağolun
-
@Oruçreis inşallah öyle olur. Sınavdan çıkmak üzereyken SGK başkanı gelmişti çok pozitif bir insandı, mufettislerle ve bizimle de tokalasti. Sorulara bakıp "zor sormussunuz niye zor sordunuz" gibi bir şeyler söyleyince soruların da kolay olduğunu düşününce kurumun iyi niyetli olduğunu en azından kadroyu doldurmak istediklerini düşünmüştüm. Bi dahaki sınavda görürüz belki.
-
@ejdrhym evet dediğiniz gibi sınav anında gelmiş o an sınava devam ediyordum sonrasında duydum.bir de sınav sorularında neyi tam olarak istediklerini ifade ederlerse bizim açımızdanda puan kaybının asgari olacağı cevap kağıtları doldururuz.memurlara verilen disiplin sorusu ile monografide sürekli / aralıklı envanter mi kullanılacağı pek hoş olmadı.özellikle envanterin sorulduğunu ve sürekli kabul edileceğini duymayıp soruya göre bir şey belirtilmemiş diye aralıklı envanteri kullanmıştım.bu durumda aşılırsa harika bir sınav olur inşallah
-
@ejdrhym Başkanimiz pozitif ama teftis kurulu biraz daha munhasir bir yapidir. Sayin Mustafa Apaydin sorularin puanlanmasi magduriyetini onlemek icin puan barajlarinin asagi cekilecegi bir duzenleme yapilmasi icin oncu oldu. Ek olarak puan turu degisikligi de soz konusu konusuldu bu da. Ozellikle ilk degisiklik insallah bundan sonrasinda daha guzel sinav neticeleri getirecektir.