2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Vmy bu ay sonu açıklanacakmış Hüseyin Karakum tweet attı
-
@alpagu nolmus ki baskanin kizina onemli bi sey mi hocam
-
İş bulmuştum buraya yazmıştım bir hafta dolmadan işime son verildi .benimle ilgili herhangi bir sıkıntı yok .çalışanların çoğu akrabaydi.ben başladıktan beş gün sonra bir kız getirdiler o da tanıdık onu alınca beni çıkardılar .sigorta olmadı .burası hukuk bürosu .içinde avukatın yer aldığı büro .adalet bu mu ??? Her hafta birini getirip başkası çıkarılıyor akraba dışındakiler tabiki .ben adalet bitirmisken oradakiler fotoğrafçılık gibi bölümlerden mezun lise mezunlariydi.icra işlerine UYAP a bakıyorduk .dusunebiliyorisuniz Allah ıslah etsin .grupta SGK denetmeni yokmu şikayet edemiyormiyiz sigortasız çalıştırdığı için .170e şikayet te bulundum
-
VDK başkanı tahmini bir süre vermiş. Keşke SGK başkanı da benzeri bir açıklama yapsa. Bana kalırsa yeni başvurular da hedef bir tarih değil. Ondan sonrasına da sarkabilir.
-
@501st-legion daha neler. Denetmenlik sonuçlarıyla birlikte açıklanır muhtemelen. İkisi için de Bakanlikta diyorlardi çünkü.
-
@sami Benim de temennim bu yönde. Ancak sürecin başından beri yakın tarihler için heyecanlanmaktan sıkıldım. Onun için kendimi Şubat ayına ikna ettim. Herkes bir şey söylüyor umutlar yeşerip yeşerip sararıyor. Umarım dediğiniz gibi listeler Bakanlıktadır.
-
@501st-legion sen de haklısın kardeş ne diyim
-
29 ocakta yeni sınav başvuruları başlıyor. O tarihe kadar açıklanır inşallah.
-
Sanki hiç açıklanmayacakmış gibi geliyor arkadaşlar
-
@sgk0606 Bana da öyle geliyor. O kadar çok bekledik ki açıklansa da kazanamam diye iyice umutsuzluğa kapıldım. Bir de açıklandıktan sonra atama için uzun süreler beklenecek büyük ihtimalle. Resmen sabır testi.
-
@501st-legion Kardeşim kesin kazanalımda o türlü beklemesi daha rahat olur en azından yerimiz yurdumuz belli olur .
-
@sgk0606 Tabi öyle beklemek daha kolay en azından belirsizlik yok. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar ben marttaki sınava hazırlanıyorum. Sizin gibi tecrubeli kişilere sormak istedim. Kompozisyondan elenen var mı, hic duydunuz mu? Kompozisyon önem verip çalışmalı mıyım?
-
@sirius Dilbilgisi kurallarına uyduğun ve çok alakasız şeyler yazmadığın sürece kompozisyondan elemezler büyük ihtimal..
-
@mhmtylmz Hocam peki İngilizce? Sıfıra yakınım. Ne yapmam lazım ?
-
@slutskyy ingilizce soruları ilkokul seviyesinde ama sıfıra yakın diyorsanız sınava kadar ingilizce çalışmanız daha mantıklı.
-
@mhmtylmz Hocam peki nasıl çalışayım ? Ne önerirsiniz?
-
@mhmtylmz hocam cok sagolun gece gece mutlu ettiniz beni. En cok istedigim meslek sır bunun icin aksamlari ingilizce calisiyorum
-
Buralar fazla sessiz herkes vazgeçip A101'e falan kasiyer olarak başvurdu sanırım
-
Yazılı sınav sonuçlarında olduğu gibi mülakat sonuçları da VDK'dan kısa bir süre sonra açıklanacak zannedersem.