2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@Klay-Thompson eyvallah kardeşim canın sağolsun
-
Benim küsuratli puan ve aranmadim da giremedik o zaman aradım açan yok telefonları
-
87.5un az üstü ne kadar üstü olur ki
-
@2525 @hayalimsgk referansla mi atandiniz
-
@deulukiz +90 (312) 408 30 00 hocam bu numara aradı beni sonradan gördüm geri döndüğümde dahili numara verildi 3229 bu numarayı ararsınız sizde.
-
@hayalimsgk amin hocam inşallah, en başından beri çok emek verdik. Allah utandırmasın.
-
@Mimar siz bir yeri kazandığınız zaman bizde mi öyle düşünelim
-
@2525 merak ettim sadece. Referanss yoksa tebrik edeccektim
-
@Mimar bu soruyu sormanızdaki niyet ne bilmiyorum ama çok itici geldi. hem @hayalimsgk hem benim puanlarımız yüksekti ilk gün girdik ve tesadüfi karşılaştık sürecin başından beri de takipçisiyiz. Bu soruya menfi ya da müspet nasıl cevap verirsem veyim inanmayacaksınız belli Ama hak ederek kazandığımı bilin.
-
@2525 hocam bu numara hep meşguldü kaç sefer aradım bekleyeceğim artık listeyi mecburen.bu da olmadıysa artık 2016benim için bitti demektir.
-
@deulukiz olumsuz düşünmeyin hocam sabah 9'dan sonra arayın umarım listede isminiz olur sizinde.
-
@2525 olur kardeşim yarın da denerim
-
@deulukiz canım yanlış oldu sanırım hocam öyle yaparsınız size denk gelmemiştir ben ilk geri döndüm çaldı verdiğim numara.
-
@Mimar alın teriyle kardes.
-
@2525 aynen yaa k.bakma kardeşim telefon atmış onu otomatik . Yarın arayacağım bakalım arka arkaya 3kere aradım hep meşgul operatör bikti dahiliyi verdi
-
@deulukiz estağfurullah hocam. Kokay gelsin. Bu başlıkta çok az kişiyiz sınav içim sizde aramızda olursunuz umarım
-
kpss üzerine türev integral çalışmak hukuk maliye çalışmaktan daha güzel geliyor yav, şu sınava bi adam akıllı başlayamadım
-
87,83 le bende aranmadım bu küsurat nedir acaba ?
-
@hayalimsgk @2525 tebrik ederim arkadaşlar gercekten. Önünüz acik olsun . O kadar cok torpilli var ki nefret ettik artik o yuzden böyle bi soru sordum.
-
@Mimar eyvallah hocam o halde ️