2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar.
-
Sayin başkan her ricamiza er ya da geç cevap verdi sağolsun. Girecek arkadaslara hayırlı olsun
-
Hım düşmek bir yana yükselmiş. Zaten bekleniyordu da sinava girmeyeceğini bile bile sırf adım listede gözüksün diye başvuranların Allah bin türlü belasını versin. Tabi özel durumlar nedeniyle sonradan gitmeme gibi durumu olabilecek arkadaşlari tenzih ederim
-
87,49 saf dışı kaldık hak kazanan arkadaşlara sınavda başarılar
-
@Oruçreis sıralamanız kaç acaba
-
@kderviş 2015 p118 ,sıra: 489
-
Sgk müfettişliği veya uzmanlığı için sağlam çeko yapmak gerekecek bundan sonra iş kanunu işşizlik sigortası kanunu 5510 sayılı kanun sürekli okunacak sürekli tekrar edilecek
-
..............
-
Her yerden 1 puanla darbe yedim bir tokadıda alesten bekliyorum yallah askere
-
Senenin son ilanı bu kadar yüksek kapatır mı ya
-
Çsgb sgk o evrakları fotoğrafları imha ediyormu acaba diploma 60 tl bari geri verselerde başka kurumlara başvuruda kullansak fotoğraflar ucuz onlar kalabilir
-
Hey maşallah 87,5 üstü ha, umarım katılım az olmaz sınava. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
gelmeyenler olur elbet ama çok olmaz alımlar malum azdı bu sene sgk denetmen yard açıklansa belki gelmeyen sayısı da artar bakalım hayırlısı
-
Şu sınav için beginner kitabı alacam çıkıp durumum vahim galiba benim
-
@kombassankoma hocam bende sengillerdenim:)) tavsiye aldığın veya araştırdığın bu sınavı geçirtecek düzeyde bir kitap ismi varsa söylerseniz sevinirim.
@paretowilfredo hocam sizinse tavsiye edeceğiniz kaynak var mı? -
@mutfagindan hani 85 le kapatmisti lan yalanci herif utanmiyon mu insanlara umit verip sonra uzmeye..bi bitmediniz olum.@aliveli boyle adamlar nasil bariniyor hala burda anlama veremiyom
-
@2525 bulmuştum hocam güzel bi kaynak da şimdi kaybettim herhalde pdfsini bulursam atarım birde şu cümle sıralamaları için tell me more iyi program o bile yeter
-
@kombassankoma bana uygulamalı ingilizce dilbilgisi fono tavsiye ettiler bir bak istersen
@Teklif-eğrisi Hocam bende senin gibi yıkıldım aklıma direk bu arkadaş geldi -
@kderviş eyvallah hocam bakacam mutlaka
-
ösym ile alınacak sgk müfettişlerinin kpss tahminini yapabilen var mı arkadaşlar. biraz fazla hızlı ümidimi kestim ama ingilizceyi anca hallederim gibi ben