2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Hayır arkadaşlar eylül 2016 daki alım 87 kusur ile kapattı ben giremedim listeye ordan biliyorum
-
Sgk teftis de sgk uzmanlik da 87 li puanlarda kaldi. Yds 60 kosulu dusmesini saglamadi uzmanligin da.
Konu dagilimi ile alakali yonetmelikteki liste gecerlidir. Ilanda yonetmelige atif var. Ilgili maddelere bakabilirsiniz.
-
Basvurular bitti arkadaslar son durum nedir acaba bilgisi olan varmi ?
-
15:30 civarı başvurdum sayı 460
-
Bu sayilara postadaki basvurularda dahilmi
-
@muhtar sanmam hocam seninde puanın sınırdaysa sayın mustafa apaydın'ın twitterini bekleyeceğiz el ile yapıldığı için başvurular sonuçların açıklanması biraz zaman alır gibime geliyor
-
Her gün gelen başvuruların puanlarını 5 dakika ayırıp excele yazsalar tek tuşla puanları sıralayıp mesai bitiminden 1 saat sonra açıklamışlardı. Ama olsun maksat bizleri beklete beklete hayattan soğutmak.
-
Arkadaslar ben hic takip etmedim pek umudum olmadigi icin bu sira numarasi nedir ve basvurumuzun kuruna vardigini ogrenebiliyomuyuz. Puanim 83 sanirin pek sansim yok ama ya olursa
-
..............
-
Gün içinde kaç puanla kapadığı açıklanır mı ,bilgisi olan?
-
@paretowilfredo konu dağılımı değişmedi mi eylül sınavındaki gibi. Mı
-
Arkadaşlar ne zaman açıklanır girip girmeyeceğimiz sınava ?
-
..............
-
85 le kapatmis
-
@mutfagindan açıklandı mı?
-
@mutfagindan nerden öğrendiniz
-
Kaynak mi soylememi istiyorsunuz isim mi vereyim sadece ben giremedim 0.2 puanla onu bilin yeter
-
@mutfagindan aldığım bilgiye göre 85 puanla kapanmış ben de 0,2 puanla girememişim deseniz konu hallolur. Duyum der geçeriz. Ama siz 85 puanla kapanmış derseniz insan somut bir şey bekliyor. İsim de verebilirsiniz ayrıca.
-
Eğer dediğin gibiyse çok iyi ben 87yle başvurmuştum senin adına çok üzüldüm kendi adıma çok sevindim @mutfagindan
-
85.00 ile mi kapatmış demek bu yoksa küsüratı belli değil mi l