2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Açıklanmayan mülakatlar yüzünden başvurular hep son günlere kalıyor ve her şey karışıyor. İnsan gözünün önündekini göremiyor. Allah yardımcımız olsun
-
@hayalimsgk son günlere bırakma bohemliği işte. Kafama tüküreyim ama akılsız başın cezasını üniversiteden onaylı suret almayarak hem ayağımla hem paramla ödedim ayağıyla oy vermedim para verdim. Hep yanlış anlamışım maliyeyi
-
başkan diploma fotokopisi kabul edilecek diye twit atmıştı olmuyo mu şimdi fotokopi noter onayı mı olcak illa?
-
Arkadaşlar puanı 87 ve üzeri olup Eylüldeki alıma başvurmayıp bu alıma başvuran var mı? Bir de ilk alıma başvurmayıp bu alıma başvurma sebebini öğrenebilir miyim?
-
@ultras normal fotokopi değildi o üniversitenin verdiği üzerinde aslı gibidir damgası ve imza olan fotokopiydi başkanın bahsettiği
-
@joeblack16 yanlış hatırlamıyosam bi önceki alımda sınav yds ile mi ne çakışıyodu ondan baya bi kişi başvurmamıştı sınava ona rağmen yüksek kapatmıştı (yine söylüyorum bu sınav mıydı emin değilim bi araştırın ama büyük ihtimal bu sınavdı)
-
Bugün elden başvurdum başvuru sayısı benimle beraber 125ti
-
Okul onaylı belgelerde sorun yok değil mi dostlar? Gönderen arkadaşlara sorun çıkarmadılar inşallah
-
Başvuru yapıp yapmama konusunda oldukça kararsız kaldım 82 ile gelme ihtimali var mı? Fikrinizi söylerseniz sevinirim.
-
@appointment puanları görebildiniz mi
-
@aylakkafam Ankara'da iseniz yapın hocam bişey kaybetmezsiniz fakat; noter v.s gibi masrafa katlanacaksanız sizin puan için olumsuz olur bana göre. Revaçta olan müfettişlik kadrolarından biridir puanın o kadar düşeceğini düşünmüyorum.
-
@aylakkafam aynen hocam sizin için zaman veya masraf kaybı olmaz derseniz kesinlikle başvurun ben 85 in altına düşeceğini zannetmiyorum benim de 84 şahsen son haftaya kadar puanin gelip gelmeme stresini çekmek istemediğimden başvurmayacam ama 2016 son alim old için de düşükte kapatabilir belli olmaz yani
-
@2525 Ankara'da değilim noter falan uğraşmakta gerek en iyisi başvurmamak daha mantıklı şu şartlarda Bi an acaba diye düşündüm teşekkür ederim
-
@Oruçreis 86-87 gördüm en yüksek diğerlerine bakamadım başka sayfadalardı
-
@Nameless 84 belki biraz daha şansınız olabilir gibi ama ben pek bilmiyorum kurumlar kaça düşer ne olur çok kestiremiyorum 82 ile bi an olur mu falan diye düşündüm de oluru yok Sağolun
-
Başvuru sayısının bugün itibariyle 125 olması, katılımın oldukça düşük olduğunu gösteriyor.. Bu da puanların düşeceğine işaret ediyor gibi.. Hayırlısı..
-
@joeblack16 125 olmasinin sebebi halen postadakileri isleme almamis olmalari olabilir. Muhtemelen son gun girisini yaparlar disardan gelenlerin.
-
@paretowilfredo Haklısın olabilir.. Öyleyse de başvuru sayısı aksine fazla olacaktır
-
@joeblack16 2016 yokluğunda aksini beklemek zor zaten dostum. Bakalım.
-
Arkadaşlar benim tecilim 02.07.2017 tarihinde bitiyor. Kurum sınavı 07.07.2017 tarihinde bu yüzden benim başvurumu iptal edebilirler mi? Telefonla sordum ama bayan çıktı tam cevap alamadım. Birde benim evraklarım ulaşmış telefonla arayıp bir kabul edilip edilmediğini sorabilirmiyim