2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Arkadaşlar sınav başvuru formunu sgknın sitesinde bulamadım nerde acaba
-
@appointment ilan duyurusundaki 3. Sayfanın çıktısını alıyorsunuz daha sonra mürekkepli kalemle dolduruyorsunuz
-
@Oruçreis Sağolun hocam
-
Arkadaslar kpss sonuc belgesinin asli veya onayli ornegi diyor. Asli derken ben anlayamadim. Direk cikti alip gotursek olmuyo mu ?
-
@magduriibfli çıktıyı istiyor zaten hocam
-
@magduriibfli hocam yönetmelik o kadar eski ki adamlar ösymnin sonuç yolladığı zamanki belgeyi kasteden kısmı güncellememiş. Eskiden ösym sonuç belgesi yolluyordu onun aslı kastediliyor ancak basılı yollama dönemi bitti netten alınan örneği gönül rahatlığıyla yollayabilirsin.
-
@master @hayalimsgk tesekkur ederim
-
Merhaba herkese hak kazanan listesi ne zaman aciklanir acaba
-
Diploma aslı gibidir olayına bu kadar takılan kurumlarda sahte diplomalar ile hatta sahte sonuç belgeleri ile yıllarca insanların para kazandığını bilmesem bu olaya bu kadar takıntı yapmalarını anlarım ama maalesef bunlar oluyor. Neyse ki, başkan çok makul ve mantıklı bir insanda gençleri bu kadar zorda bırakmıyor.
-
@hayalimsgk hocam, bu denetmenlik için aslıngibidir onayı almıştım SGK il müdürlüğünden bu kabul olmaz mı ?
Aynı durunda olupta malûmatı olan varsa bilgilendirirse sevinirim -
@2525 İl Müdürlüğü'nde sordum kardeşim. Arayıp sordular kabul edilmeyecekmiş.
-
@2525 denetmenlik için geçerli idi ama müfettişlik için Başkanında belirttiği üzere üniversite onayı diyor. Kurum il müdürlüklerinde yaptırılanlar sanırım sayılmıyor.
-
@Antimülakat @paretowilfredo hocalarım sağ olun. Hep eziyet hep.
-
@2525 kardeşim daha önce soyleseydin bir twitte bu konu için atardik sayın başkana belki bunu da makul karşılardi
-
@hicksgil yanlış görmediysem bir önceki alımda sınav başvuruları 5 ağustosta bitmiş sınava girecekler 17 ağustosta açıklanmış. Süre aynı şekilde işlerse 6-7 haziran gibi açıklanır.
-
p118 83 puan sınavın gelme ihtimali nedir
-
Ben aslı gibidir gönderdim üniversite onaylı daha ses seda çıkmadı ama inşallah kabul etmişlerdir.
-
@dextermorgan açıkçası bence %1 bile değil ben 86 küsürle oldukça endişeliyim ( p118)
hatta endişenin de ötesinde sırf Ankara'dayım diye başvuracağım -
Bu başvuru formu nerde bulamadım gitti.
-