2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Kac paraydi bu noter onayi hayret bi sey ya valla saka gibi
-
@Mimar tmm başkana yazalım twitterdan kabul etmiyorlar diyelim. Elimde kanıt var başkanın twiti var gitsinler başkanlarına sorsunlar
-
@Mimar ya parasında değilim de hiç yardımcı olmuyorlar, önemsemiyorlar. Yok onaylatıp başka yere gönderiyorlarmış , başvuru günü gelmedi bilmem ne bi kaşe vurmadılar.
-
@menkul_kiymet hakkaten sana ayip etmişler
-
@menkul_kiymet aynen bende öyle onaylarlar diye gittim yapmadılar cuma günü.memura yüz yüze sordum üniversite onayli çıkış belgesini kabul etmiyoruz ,asli görülüp teftiş kurulu başkanlıklarına onaylatilabilir dedi.twiter üzerinden sormuşlar kabul ederiz cevabıni da sordum yönetmeliğimizde yok dedi arkadaşlar kesinkes üniversite onayli belge kabul edilmiyor haberiniz olsun mağdur olmayın.
-
Il mudurlugunde de durum negatif dostlar malesef. Illa notere para verecegiz.
-
Kasemi yanima almadım bile dedi memur anlam veremedim tabi üstlemedim gidecek notere paralar .
-
@hayalimsgk o cevap üstünden kabul edilmiyor dediklerini iletir misin başkana kardeşim belki personele iletir sayın başkan masraftan kurtuluruz .listeye bile girip giremeyeceğimiz belli değilken para vermek de işsizlikte zor geliyor bana.
-
Listeye gireceğimiz garanti olsa noter onaylı yollarız ama o bile muallak boş yere noter parası vermek de var
-
Kaçla kapatir arkadaşlar tahmini? Onceki alimlarda kaca dustu ? Bosuna para vermesek ona gore basvuralim
-
@Mimar önceki alım 87 civarı kapattı yanılmıyorsam fakat orada tek puan türü vardı ve gelen ilk ilanlardan biriydi. Burada hem vmy, kpss, var hem 3 ayrı puan türü var. Ben puanın yine 87 civarı olacağını tahmin ediyorum.
-
@Mimar en son alım 87 ile kapadı ancak iki puan türü vardı, bu sefer p46yı da eklemişler bence 87nin altına düşmez yine
-
@deulukiz yazdım hocam cevap bekliyorum.. resim atabilsem başkanın twitini atacağım buraya ama atamiyorum..
-
@hayalimsgk hocam mesaj yazdığınız yerin hemen üstünde en sağda bir bulut içinde ok simgesi var oradan sayfaya resim yükleyebilirsiniz
-
-
@master tesekkurler hocam yardım için buyrun arkadaşlar sayın başkanın cevabı. .
-
@hayalimsgk yok görsel atmasan da inanmıştım zaten kardeşim.belki memurlara iletir durumu teşekkürler yazdığın için eline sağlık insallah cevap verir sayın apaydın
-
@deulukiz hocam paylasayim herkes gordun istedim yoksa inandiginiza inaniyorum zaten olmadı bu Görselin çıktısını alır evrakların arasına koyar kuruma yollarız. Başkan yarın öğlene doğru cevap verir diye düşünüyorum yanılmam inşallah. .
-
@hayalimsgk insallah cevap verir eline sağlık
-
Siz yine de posta teslim edilince başvurunuzu teyit edin.bu masraflar öyle ya da böyle telafi edilir de şu puan cimriliği aşılır da kadro tam anlamıyla doldurulur umarım.doğrusu beni asıl düşündüren bu