2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@Teklif-eğrisi aynen
-
@paretowilfredo hocam bu diplomayı sgk il müdürlüklerinin onaylama işini sordunuz mu? İlanda sadece teftişi belirtmiş ama il müdürlükleride onaylıyorsa çok iyi olur boşuna noter ücreti vermeyelim
-
@master Kardeşim unuttum sormayı daha doğrusu fırsat olmadı sürekli dışarda olduğumuzdan. Yarın soracağım inşallah. Hatırlattığın iyi oldu. Yani mantıksız 3 ilde Teftiş Kurulu Grup Başkanlığı var sadece böyle bir şansımız yok malesef. İl Müdürlüğü onayı kabul edilmeli. Bi sorayım yarın.
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz hocam inşallah kabul ediyorlardır
-
Sayin başkana Twitter'dan sordum sağolsun cevap verdi arkadaşlar. . Üniversite veya noter onaylı diploma fotokopilerini de kabul ediyoruz dedi..
-
@hayalimsgk Ben son alımda üniversite onaylı örneğinin yolladığımda kabul edilmemişti. Geçersiz olduğu konusunda kurumdan telefonla aranmıştım. Daha sonra notere onaylayıp göndermiştim. Bu saçmalık konusunda umarım başkanın bilgisi vardır, yoksa bir kez daha hüsrana uğramak istemiyorum
-
@joeblack16 hocam başkan üniversite ya da noter onaylı da kabuk ediyoruz dedi.. elimizde yazılı kanıt var mecbur kabul edecekler
-
@hayalimsgk Güvenmeyi isterdim ama çoktan yitirdim..
-
Denetmenlik için Aslı gibidir onayı 2 tane almıştım SGK il müdürlüğünden acep geçeli olur mu ?
-
Başvurular 15inde başlamayacakmıydı arkadaşlar
-
arkadaşlar başvurular başlamadı daha ama puan tahmini olan var mı acaba puanım 84 çok kararsızım gelmez diye düşünüyorum elden de başvuru olunca..
-
@Nameless illa elden değil. posta yoluyla da olabilir başvuru.
-
@jungss evet posta yoluda var ankara da olduğum için elden başvururum dıye demıstım ama işte başvurursam bi umut temmuz a kadar çalışırım gelmezse de hayal kırıklığı yıpranmayla kalırım ondan çok kararsızım gelme olasılığı ne kadar olur acaba..
-
inanın bir fikrim yok hocam. ama başvurmakta fayda var.
-
@jungss olsun yine de tşkr ederim normal de çok umutlu değilim ama 2016 puanıyla son başvurularımız olcağı için düşük bi ihtimal de olsa belki gelir diye düşünüyorum açıkçası vmy sınavından sonra gelirse çok güzel olur umarım düşük kapatır..
-
Ankara SGK teftiş kurulu başkanlığına gittim, başvurular başlamadığından diploma onayını bile yaptıramadım. Şehir dışından sınava geldim gidiyorum ilde onaylamıyorlar dediğim halde yapmadılar. Bu ne katı sistem , simdi noter onayı şart oldu üstüne posta ücreti ödeyeceğim.
-
@menkul_kiymet vay arkadas ya. Hocam simdi okul onaylisini kabul etmiyolar mi birisi ediyolar birisi etmiyolar demis . Noter sart mi il sgk dan da mi olmuyo konusulanlari okudum ama havada kalmis hep
-
Arkadaslar teftis kurulu başkanına Twitter'dan sordum o da üniversite veya noter onaylı diploma fotokopisini de kabul ediyoruz dedi. Zaten yazmıştım Burda da.
-
@hayalimsgk @Mimar kabul etmiyoruz diye ariyorlar daha sonra , ya noter onayli yada sgk onayli istiyorlar.
-
@hayalimsgk ben de simdi aradim denilen su ya noter ya da teftis baskanligi onayi olacakmis. Bunlar disinda kesinlikle kabul etmiyoruz dediler.