2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@geleceğinuzmanı maalesef doğru değil ben de ona güvenerek girmiştim önceki sınavda ama ingilizceden de elendim. Ancak İngilizce bilginiz am is are seviyesinden bi tık yukarıdaysa geçme ihtimaliniz de var.
-
Arkdaşlar tica ediyorum bilen bir arkadaş kesin eminse söyleyebilir mi.. Sınav hizmetlerini aradım açmıyor.. Tek görevleri telefona bakmak onuda yapmıyorlar.. Meşgule atıyorlar.. Çıldıracam sinirden.. Üniversite çıkış belgesi veya diploma aslı veya veya onaylı örneği diyor.. Diplomanın aslı var çıkış belgesi onaylı örneği var.. İstanbulda oturuyorum.. Postayla yollayacağım. Notere onaylatmak istemiyorum. Aslı gibidir çıkış belgesi yeterli olur mu yoksa aslı gibidir kaşesini onlar mı vuracak nedir anlayamadım
-
@reagan herhangibir resmi makamdan rica et, diploma fotokopisine kirmizi asli gibidir onayi vursun. Herhangibir ortaokul lise veya unv.
-
@reagan ilce milli egitim mudurlugu vs vs
-
Dostlar selamın aleyküm. Her yerde SGK Rehberlik ve Teftiş başkanlığı yok haliyle. SGK İl Müdürlüklerinin yapması lazım ben sorayım bi ilk fırsatta teyit edince aktaracağım size.
-
@geleceğinuzmanı Böyle net bir kriteri kimse bilemez dostum. Kaldı ki son sınavı sadece 25 kişi geçti ve bunlar alanı iyi olan yüksek puanlı adaylardı. 87 ve üstü adaylardan sadece 25 kişi. Bu noktada isabetli bir değerlendirme olduğunu düşünmüyorum.
Ama şu var, alanı iyi yapan birinin ortalamada desteğe ihtiyacı olunca kompozisyon alanı işe yarayacaktır. Ancak Yeterlik sürecinde meslek YDS istiyor. İngilizce'yi hiç önemsemiyor diyerek sınava girenler hayal kırıklığına uğrarlar.
-
yönetmelik hala ortalarda yok, puanlama ile alakalı bilgi alabilen var mı acaba, baraj puanlarını aşağı çektiler mi.
-
@kombassankoma Yönetmeliğe atıfla ilan verildi. Yönetmelik değişmeden aşağı inme olacağını sanmıyorum.
-
@paretowilfredo hocam evet ama yönetmelik değişmeden de 113 ve 46 eklenemezdi demek ki değişti. bu değişen yönetmelikte başka değişiklik var mı asıl merak ettiğim bu benim.
-
@reagan Hocam geçen sınav için okulun yaptığı aslı gibidir kabul edilmiyordu, noter onaylı gönderdim bende yada sgk bişey bişeyi belirtiliyordu onlardan da onaylılar kabul ediliyordu.Okul, meb vs. onaylı gönderen oldu mu bilimiyorum.
-
Diploma konusunda okul onaylı kabul edeceklerini düşünmüyorum. Bir önceki sınavda teftiş kurulu onaylı olmuştu. Bu sefer belki teftişin olmadığı iller için merkez müdürleri onaylı kabul edebilirler tıpkı denetmenlikte olduğu gibi.
-
@kombassankoma 1-2 ay once yonetmeligi okumustum baraj puani yonetmelikle duzenlenmisti kurumun hangi kpss puaniyla alacagi idareye birakilmisti.
-
@rayid anladım hocam şimdi oturdu teşekkürler
-
An itibariyla izmir sgk teftiş grup başkanlığında diplomayı aslı gibidir yaptırdım.işlem süresi 10 dakika.bilginiz olsun
-
@Oruçreis bulunduğumuz ilde teftiş kurulu yoksa ne yapmak gerek peki ? Üniversiteden aldığımiz aslı gibidir geçersiz mi ya da il müdürlüğünde falan yaptırsak?
-
@hayalimsgk universiteden aldigin asli gibidir gecersiz.tecrubeyle sabit
-
@Teklif-eğrisi yolu nedir peki bunun ? İlla Ankara mi ?
-
@hayalimsgk ankara sart degil.izmir ve ist da sgk teftisin yeri var orda da oluyor..illerin sgk il mudurluklerinde de oluyor mu onu bilmiyorum reis
-
@Oruçreis konaktaki mi baskan?
-
@hayalimsgk arkadaşın dediği gibi sanırım