2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@Keymarsh hocam bilmiyorumda uzmanlıkta istediyse müfetişliktede istemesi çok normal olur, ama inş sınav içinde ingilizce sormak yerine yds puan barajı koyarlar, iktisat hukuk muhasebe çözüp bide üstüne ingilizce sınavda kafa allak bullak oluyor, puan türlerne baktığımn zmn p47veyap48+ yds 60-70 istemesi çok mantıklı geldi, eski puan türlernde dikkatimi çeken çeko ve muhasebenin ağırlığının fazla olması ama yeni puan türleeinden çeko ile muhasebenin beraber olduğu bi puan türü görmedim, çeko"nun diğer puan türleriyle orantılı dağıldığı p43 dikkatimi çekti onda da muhasebe yok hesabın içinde.
-
@iyimser16 arkadaşlar kurum ingilizce sınavını kendi yapıyor uzmanlıkta doğrudan mülakata çağırdığı için yds istedi müfettişliğin yazılı sınavı var ingilizcesi iyi olan kendine göre sistem yaratmasın gitsin muhasebe iktisat maliye hukuk çalışsın
-
@vmyveyagtbmy hocam kafamızdan uydurduğumuz bir şey yok. Yeni puan türleri ile nasıl bir alım yaparlar onu tahmin etmeye çalışıyoruz.Sonuçta bizim dediğimize kalmayacak hep beraber yaşayıp göreceğiz inşallah.
Kendi yapıyorsa ingilizcesi olan adamın işine gelir. Çünkü daha kolay soruyorlar Yds'den 60-70 yapmış adam onu hayli hayli yapar. Ekstra çalışmaya gerek duymaz onun yerine monografi çalışır daha fazla
Bizim burada tahmin etmeye çalıştığımız sistem yds olan puan türleri ile sınava çağırıyor ingilizce sınavını yapsa bile. Şimdi 2017de yds şartı koyar mı koymaz mı onu yorumlamaya çalıştık. Birden tepki gösterilecek bir durum yok yani
-
@Keymarsh kardeşim ben sgk müfettiş yardımcılığı sınavına girdim ingilizce soruları o kadar basitti ki herkes yapabilir kafanıza takmayın sıkıntı muhasebede değil sıkıntı sınavı okuyon kurulda sadece bunu bil yeter geçen sınavı 24 kişiden fazla kişi geçmesi gerekiyodu anlatabildin mi?
-
eğer 2 alım olursa 2 sınava da aynı kişiler girer.tek alım olsun daha çok kişiye imkan tanınsın
-
@rayid ne alaka arkadaşım ? Kpss sonrası hangi puan türüyle alım yapılacağı belli değil. Puanlarimizin geçerliliği bitecek. 90 puanı tekrar alabilecek miyim meçhul. İki alım olsun bizde Puanlarimizin yanmadan hakkımızı kullanalim.
-
@hayalimsgk nasıl ne alaka?eğer sınav tek parça olursa atıyorum 100 kişilik alımda 500 faklı kişi sınava girecek ama 50+50 olursa muhtemelen aynı kişiler girecek çünkü bi kere 90+ seviyesine gelen konuları bilen birisi için 1 ay tekrar yeter artar bile.kpss sonrası istatistikten alacak halleri yok ya yine benzer puan türleriyle alım yaparlar.
-
@rayid o zaman çalış kpss de ilk 250ye gir sonraki alimda senin de Şansın olsun. Belki yasa takilacaklar var belki bi aksilik olacak aynı puanları alamayacagiz.. Yarinimizin garantisi yok bu dünya da kpss de alacagimiz puanın nasıl garantisi olsun kardes ?
-
Mantıksız bir yaklaşım. KPSS yeni bir defter. Sadece 2017'de girenleri ilgilendirecek ve herkesin puan alma şansı var. Kaldı ki; 2016'dan kalanların da, yeni girecek olanların da sınava katılma imkanına sahip olması adilanedir.
İyi çalışan kişiler KPSS'den puan alma imkanına sahiptir. Yeni adaylar bu yarışa giremediyse bunun kabahatlisi yüksek puan alanlar olamaz. Bir önceki sınavda iyi puan alanları, sonraki sınavda da iyi puan alacaklar diye 'başarıyı cezalandıran' bir bakış açısı anlamlı değil. İkiye bölünmesi en makûl seçenek şu aşamada.
-
@vmyveyagtbmy tamam da hocam biz onu tartışmıyoruz işte kpss 2017 sonrası alımda hangi puan türü olur yds ister mi? Mesele bu?
-
İlan geldi, hayırlı olsun
-
Hayirli ugurlu olsun dostlar
-
Kaçla kapatıyor genelde arkadaşlar? 87'ye gelir mi acaba
-
Daha önce kaçla kapattı bu müf yard bilen var mı
-
en son 60 kişilik alım 87 ile kapatmış
-
İlave puan türleri eklendi bunu da hesaba katarsak yine 87 civarı kapar gibi.
-
86,79 la başvurucam, ama 3 puan türü olması korkutuyor.
-
Yds şartı konulmamış değil mi doğru okuyorum
-
86.9 benimde ama pek umudum yok bir önceki sınavda iki puan türü vardı 0.5 puan ile kaçırdım bu sefer p46 eklenmiş sanırım, daha yüksek kapatır bence
-
@paretowilfredo hocam yabancı dille ilgili bir açıklama yok ilanda,klasik usulde kurum kendisi mi hazırlayacak acaba soruları?