2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@joeblack16 öylemi kaçırmışım ben onu.tesekurler
-
@DELİ-KURT Rica ederim kardeşim sınavın haziran ayında olacağı kesin gibi
-
@joeblack16 tabi tabi biraz öyle gözüküyor.mayisin ilk iki haftasına yetişmez.sonraki iki hafta da kpss var.çok çok büyük ihtimal haziran da olcak
-
@rohani SGK Teftiş bir iki teftiş için özel bir durum onu eklememiş miyim SGK Teftiş için gerçi özel bir yazının zamanı geldi ayrıca belirteyim inşallah.
Ek olarak yönetmelikte bu hüküm var ancak Başkan'ın yönetmelik değişikliğini 'ders bazlı barajların ve ortalama barajın azaltılması' na dair gönderdik bilgisi de mevcut elimizde. Bu yüzden net bir şey diyemiyorum halen.
-
Yazılı sınav
MADDE 25-(2) Yazılı sınav, Başkanın onayı ile yapılacak protokol çerçevesinde Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezine (ÖSYM) de yaptırılabilir. Bu durumda sınavın ilanı, başvuruların kabul edilmesi, soruların hazırlanması, notlandırılması ve cevapların değerlendirilmesi, yazılı (test) sınavı kazananların belirlenmesi ve sonuçların adaylara duyurulması ile sınav kağıtlarının saklanması işlemleri, protokolde belirtilen usul ve esaslara göre yapılır. BU DURUMDA SINAVIN TEST USULÜ OLACAĞI AÇIKÇA YAZIYOR... -
@joeblack16 test mii miş hadi işallaa
-
İlk alım 50 kişi o zaman öylemi?
-
p118 85... yine 5 katını çağırırsa tekrardan sınava katılma hakkı kazanamam gibi duruyor
-
@joeblack16 yönetmelik mi değişti hocam ben bulamadım da bu metni ? Var mı link falan?
-
@hayalimsgk Denetim Standartları Yönetmeliği dostum 2013'te yayımlandı
-
@paretowilfredo anladım hocam eyvallah.. bende yeni değişti heralde ilan gelecek dediydim
-
Haziranda açılırsa şayet 2017 puanlı adaylar girebilecekmi acaba ?
-
kpss'den önce muhakkak açılacak ki puan türleri değişmiş yoksa 2017 puan türleri arasında 113 yok ki başvuralım.
-
ösymnin yapacagı sınavlar test olacak tescillendi artık.ama ilk sınav yazılı olacak büyük ihtimal -
Arkadaslar sayın başkanın attığı twitlere cevap olarak ilk sınavi puanların geçerliliğini yitirmeden istedigimizi yazalım lütfen. . Puanlar boşa gitmesin yazılı da olsa teftiş sınavı görelim şansımizi deneyelim
-
Yani 2016 puanlılara takvim yoğunluğu nedeniyle sınav açılmayacak(puanların 2016da sonlanacağını ele alarak) 2017 puanıyla hazirandan sonra olacak sınav ben bunu anladım başkanın twitlerinden?
-
@Blancpain Bence yoruma açık bir durum sözkonusu değil.İlk etapta kurumun kendi planına göre sınavın Haziran ayında yapılacağı düşünülmüş ve sınavın da ÖSYM ye yaptırılması planlanmış..ÖSYM ile irtibata geçildiğinde ise Haziran ayında yapılacağı planlanan sınavın o aydaki yoğunluk nedeniyle ÖSYM ye yaptırılamayacağı bilgisi alınmış. Başkan da 2016 puanlarının yanmaması için 100 kişilik alımı ikiye bölüp ilk sınavı kurumun kendisinin klasik usülde yapılabileceğini, diğer sınavın ise yıl sonuna doğru ÖSYM ye yaptırılabileceğini söylemiş. Başkanın çabası öncelikle 2016 puanlarının heba olmaması için.. Bunun adına fazla mesai harcamakta. Yüksek ihtimalle de ilk sınav Haziranda klasik usül 50 kişi , bir diğer sınav da sonbaharda ÖSYM tarafından test usulü olacaktır. Ayrıca yapılması planlanan sınav ya da sınavlarla ilgili nihai kararı çok yakında açıklayacağını belirtmiş.. Hepimiz adına hayırlısı olması dileğiyle..
-
Kpss sonrası hangi puan türleri ile alım yapacağını tahmin ediyorsunuz ?
-
@Keymarsh kpss sonrası sınavda herhangi bir yds baraj puanı isterler mi acaba yoksa sınavda bi 20-30 soruda ingilizce mi sorarlar.
-
@iyimser16 p46 ve p118'de %10 var p113'de yok ingilizcenin etkisi. Uzmanlık için 60 yds istemişti. Neden olmasın. Ben ztn önümüzdeki yıl eskiden yds'nin etkili olduğu puan türü ile alım yapan kurumların en az 50 yds şartı koyacağını tahmin ediyorum. Mantıklı olan da o ztn. Ha böyle bir şart koymazlarsa Yökdil gibi sipariş üzerine verilmiş bir uygulama diye düşüneceğim o zaman? Hangi puan türünden alım yapacak bilemiyorum? Tahmini olanları dinlemek isterim