@sami Olur dostum ama başkan sonuçlarla ilgili tweetlere pek cevap vermedi bu süreçte çok yazdım ben. Ama dediğin gibi yenisine başvuralım mı dersek bir şeyler söyleyebilir.
2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@sami Olur dostum ama başkan sonuçlarla ilgili tweetlere pek cevap vermedi bu süreçte çok yazdım ben. Ama dediğin gibi yenisine başvuralım mı dersek bir şeyler söyleyebilir.
-
Mustafa Apaydın :SGK Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavı sonuçlarını bu hafta açıklayacağız inşallah.
https://twitter.com/mustafaapaydin5/status/955495050758287361 -
Mufettis adaylarının dünya umrunda değil
-
@sami ne güzel haber bu ALLAH emeğimizin karşılığını almayı nasip etsin
-
Ayni tweet denetmenler hakkinda atilmis olsa su an konvoy yapmis kutluyo olurduk
-
Bende bir bakayım dedim şuraya da adamlar cool ya
-
@deulukiz amin hocam.
-
Arkadaslar 4857 mi 5510 sayılı Kanuna mi bakmamız gerekecek Mart ayındaki sınav için
-
@denetcii :))
-
test olacağı için daha geniş sorabilirler 4857-5502-5510 bakmakta yarar var
-
@alpagu tabi listeye girecek miyim o da meçhul henüz alanı bitirsem ing ile kanun çok uzun mu acaba
-
@aroma 5510 uzun ama diğerleri nispeten daha kısa İngilizce klasikte kolay oluyor bunda nasıl sorarlar bilemem dediğim gibi test daha önce klasik yapıyordu
-
@alpagu tsk ederim peki başvuruları kaç güne açıkladılar hatırlamak eminim güç
-
Bir önceki alımda listenin açıklanması ile göreve başlanması arasında geçen süre ne kadardı bilgisi olan var mı acaba?
-
@aroma 1 ay önce netleşir
-
@alpagu tsk ederim arkadaşım .
-
Şafak sıkıştırıyor
-
Sgk kaç müfettiş yardımcısı alacak?
Bir an önce mülakatı açıklasa da yeni acilan sınava ayni kişiler basvurmasa ne güzel olur. Yoksa sınavlara giremicez. -
Bu hafa sonuçlanacak diye yapılan açıklamalar hafta başı olsa bi kere de:):)
-
Kurum Başkanı açıklama yapmış saat 16:00'da açıklanıyor sonuçlar.