2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Bilgi vermek doğru olmaz mülakat hakkında. Zira mülakattan çıkan adaylar, sırasını bekleyen adaylarla görüştürülmüyormuş.
-
Heryerde gorusturulmuyor kardesim. Bunun sebebi yargi kararlari sonucu sorularin onceden hazirlanip herkese ayni sorularin sorulmasi. Zaten buradaki arkadaslarda onu ogrenmek istuyor, zarf olayi var mi, komisyon sert mi, zarf atiyorlar mi gibi bilgiler. Zaten 50kisilik kadronun hepsini doldurmayacaklar, bilgi versen nolacak vermesen nolacak
-
@pow3rtech ben mülakata girmiyorum ki hocam. Bir arkadaşın arkadaşının dediğini paylaştım.
-
@muslum size degil, insanlara yardimci olmaktan kacinan herkese dedim. Burada diger arkadaslara yardimci olma amacli kisa bir bilgilendirme yapmak kimsenin zararina olmaz. Diger mulakatlarda da aynisini yaptilar
-
Burda soru paylaşıp kazanan bir sürü insan var .zaten soru olarak ne soruldu demiyor kimse. Whats up grubuna mı yazıyorsunuz arkadaşlar , sanki mülakat yokmuş gibi bir hava var forumda.listeden guy kazananlara da hayırlı olsun bu arada. Allah bize de kazanmayı nasip eder insallah .
-
@pow3rtech zarf olup olmaması birşey değiştirir mi? Ayrıca birine sert olan başka bir adaya nazik olabilir. Belki ilk girene kolay son girenlere zor sorulabilir. Eğer şartlar eşit olmalı ise ilk girende son girende aynı ön bilgiyle girmeli. Ayrıca 7 den fazla mülakata girdim. İlk defa bir aday bi kapıdan girip başka bir kapıdan güvenlik refakatinde dışarı çıkarıldı. Eğer üstadlar öyle uygun gördülerse bize de pek konuşmak düşmemeli.
-
@geleceğinuzmanı peki daha once hic iyi bir meslegin mulakatina girdin mi?
-
@geleceğinuzmanı sayistaya girersen guvenlik cikarir, murakipliga gidersen guvenlik cikarir, gumruk mufettisi olmak istersen yine guvenlik cikarir, guya gidersen kimse ilgilenmez.
-
@pow3rtech yani simdi adami güvenlik cikardi tMam kimseyle de konusturmadi hadi sonra ne olacak bu adam esine dostuna, baska gun girecek arkadasina soylemeyecek mi ne sordular naptilar ? Cok komik durum bence. neyi engellemeye calisiyisunuz yani engelleyemezsiniz .
-
@geleceğinuzmanı sinavin kolay olmasi sebebiyle hayatinda ilk defa mufettislik mulakati gordun, bilmedigin konular hakkinda yorum yapiyorsun.
-
@shady1 ee yani kardesim. Oradaki sebep o devrede giren arkadaslara ayni sorulari soruyorlar , adaylara esit sartlarda muamele etmek amaci tasiyan bir uygulama
-
@pow3rtech :)) öyle mi diyorsunuz? 2016 ve 2017 kpss de ilk 100 deyim. Tesadüfi değil başarı. İlk defa da girmedim teftiş mülakatına. Sadece hiç ihtiyaç duymadım bu ön bilgilere. Tabi siz duyuyorsanız o sizin bileceğiniz iş.
-
@geleceğinuzmanı tamam hayatinda ilk defa girmedigini kanitlayabilir misin? Kanitlayamazsin cunku ilk defa girdin
-
@pow3rtech şunu da söylemeliyim herkese aynı soruları sormuyorlar.
-
@pow3rtech bilmeden yorum yapıyorsunuz :)) üstelikte o kadar eminsiniz ki. Hatta benden bile. Cahil cesareti olarak nitelendirilebilir sadece. Bankaların teftişine girdim 2 kez.
-
@geleceğinuzmanı peki, basarilar. Ayni devrede oluruz insallah
-
@pow3rtech beddua etmeyin lütfen
-
@pow3rtech kuruma nasıl ulaştınız
-
@nuray http:// lmgtfy. com /?q=Sgk+rehberlik+ve+tefti%C5%9F+ba%C5%9Fkanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1
-
@muslum teşekkür ederim en kolay nasıl gidilir anlamında sormuştum