2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Önce taşeron sonra bütçe en sonda asgari ücret bitirdi bizi bunlar bitirdi
-
@geleceğinuzmanı, içinde söyledi: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Önce taşeron sonra bütçe en sonda asgari ücret bitirdi bizi bunlar bitirdi
-
Eximbank uzman yardımcılığını kazanan var mı listede ? Ben bir kişi gördüm
-
Denetmen adayları çıldırmış vaziyette, biz de tık yok
-
@relativity siz az sayidasiniz ondan hocam
-
Arkadaşlar twitter etkinliğine katılın lütfen
-
Yok mu bir duyum arkadaşlar en azından bir heyecan olur
-
Biz de başkan beye sormasak mı acaba Twitter'dan?
-
@relativity Başkana daha önce soruldu ben de sordum cevaplamıyor. Kurumu arayıp soran oldu mu hiç acaba?
-
Bir daha soralım bence çünkü bu ay sonu başvurular başlıyor yeni alım için , kurumda aynı kişilerin başvurmasını istemez
-
@sgk0606 Hocam sürekli klasik şeyleri yazıyorsunuz takip ediyorum ama. Başkana soruldu cevap verilmedi, kurum arandı cevap alınmadı. Demek ki bize düşen beklemek. Bi müfettiş adayı olarak size biraz sabırlı olmanızı öneriyorum.
-
@jjgosso Bir mufettis adayi olan arkadasimiz dogru soyluyor. Onceden bende uyardim, aciklamiyorsa vardir bir sebebi, cevapsiz birakmayan, duyarli bir baskan. Baskan israrla ne zaman aciklanacak diye soran bir arkadasa isim soy isim yaz diye belirtmis, o arkadasta twitterini kapatmis. Cevap vermedigi acikca belli oldugu halde israrla sorulmasi ve bu twitter kapama olayi, eger atanirsak bize negatif bakilmasina sebep olabilir. Yani ben baskan olsam hic hos gozle bakmam.
-
@pow3rtech inşallah başkan olamazsın ne diyelim
-
@ali-lukunku Benden idareci olmaz zaten, yapsalarda olmam.
-
@pow3rtech o twitter kapattigi dediginiz arkadaşı icin soran biri baskanin sordugu sorudan sonra yazmıştı sayin baskan ki zaten bir kisi için 50 kisiyi yakacak biri değil
-
@pow3rtech Önceki süreci bilmiyordum sorulup sorulmadigini. Dediğiniz gibi başkan bey soruları yanitsiz bırakmamaya gayret eden birisi olduğu için bir sonuç alabilir miyiz diye düşündüm ama madem bir cevap verilmemişse de ustelememek gerekir.
-
@jjgosso Tamam.
-
@pow3rtech Çünkü o arkadaş saygısızca bir şey yazmıştı o yüzden sayın başkan sinirlendi ve öyle sordu .
-
@pow3rtech Hocam size katılıyorum. Bir müfettiş adayı ibaresini de arkadaş için yazdım. Ben de başkanın bugüne kadar sürekli yapıcı ve bilgilendirici olduğunu fakat tabir yerindeyse "fazla nazın da aşık usandıracağı" kanaatindeyim. İnşallah hepimiz için hayırlara vesile olur,sağlıcakla.
-
başkanın kızı şuan hastanede rahatsız belki o yüzden çok cevap veremiyordur Allah Sabır Versin iyi adam inş kızı kurtulur. Başvuru tarihlerine kadar açıklanacağını düşünüyorum hem denetmenlik hem teftiş ona göre diğer kişilerin şansları olur.