2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@sgk0606 başkan tuğrul koçerle görülen o ki samimi. Tuğrul koçere beraberce söylesek belki bizim için sorar başkana.
-
@geleceğinuzmanı Nasıl ulaşacağız dediğiniz o isime
-
@sgk0606 twitter adresi @tugrulkocer.
-
sınav tarihi:3-4/09/2016,
Sözlü Tarihi:19-20/12/2016
açıklanma tarihi 06.04.2017bunun gibi olacaksa işimiz zor daha çok bekleriz!!!
-
@müzmin-öğrenci olağanüstü bir dönemdi ama o zamanlar bu sefer daha erken açıklanır umarım....
-
@müzmin-öğrenci 2016 yılının bir öncesindeki alımda açıklanma sürecini biliyor musunuz?
-
Arkadaşlar süreci en hızlı yürütmeye çalışan kurum Bddk idi. Onlar bizden haziran başında güvenlik soruşturması formlarını istediler, eylül sonlarına doğru açıklayabildiler. Şuan Sgk'da Bddk'nın yaptığını yapmaya çalışıyor, çünkü yeni alımda yapacaklar. O yüzden aralıktan önce açıklanması sürpriz olur. Aralıkta açıklarlarsa yine iyiyiz.
-
@geleceğinuzmanı ARKADAŞLAR YAZALIM HEP BERABER BİR TOPLANSAK BİR OLSAK BİR ŞEYLER DUYABİLİRİZ HAYDİ HAREKETLENDİRELİM BURALARI
-
@geleceğinuzmanı onu bulamadım maalesef arkadaşın dediği gibi güvenlik soruşturması bitmeden acıklanması zor tek artısı bddk öğretmenlerin atanması sırasında güvenlik soruşturmasına denk geldiği için biraz gecikti diye hatırlıyorum yanlışım olabilir tabi.
-
Twitter kullanan birisi sayın başkana sorsa keşke ya da Tuğrul beye
-
@sgk0606 Ben Tuğrul hocaya mesaj yoluyla bildireyim olumlu Veya olumsuz bir dönüş yaparsa yazarım buraya
-
Arkadaşlar Tuğrul hoca başkana sorduğunu başkanın da "biraz daha bekleteceğiz ama acele ediyoruz" diye cevap verdiğini söyledi.
-
Selamin aleykum dostlar ; forumu takdirle takip eden ve ilk kez uye olan bir kardesiniz olarak meraktayim.. SGK teftis te bu 50 kisilik ilan beklentisinin son durumu nedir, sinavi 20 kati olarak osym mi yapacak bu durumda ilk bin mi sinava girecek en onemlisi puan turu p42 deniyordu en son, ne durumdayiz an itibariyle bir toplasak
-
@jjgosso çok teşekkür ederim hocam en azından sabırsızlıkla beklediğimizin bilinmesi önemli...
-
@jjgosso Bu cevaptan ben sürecin Aralık ayına kadar süreceğini anlıyorum. Bu ay açıklanacak olsaydı böyle söylemezdi.
-
@annnti Ben de öyle düşündüm lakin Aralık ayından önce olursa da tadından yenmez doğrusu
-
Başkan bugün twitter da aktif ben sordum cevap alamadım birkaç arkadaşta şu an sorsa bir açıklama yapabilir sonuçlarla ilgili....
-
Duyum falan yok mu arkadaşlar ?
-
Bugün 1ay doldu biteli .ne kadar daha bekleyeceğiz acaba ?
-
Şunu okuyan herkes gidip twitterda başkana yazsa en azından bir cevap alırız. Ama kimse elini taşın koymak istemiyor.