2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Acaba 2018’e müfettiş yardımcısı olarak girebilecekmiyiz
-
Bence süreç geçen sene olduğu gibi 3 aydan önce tamamlanmayacak.
-
@annnti ağzını hayra aç kardeş ya.
-
Hiç açıklanmayacak gibime geliyor artık
-
Aralık ayını unutalım bnce
-
Bence de Aralık ayında gelmeyecek gibi çünkü başkan her şeye cevap verdi bir tek müfettiş yardımcılığı ile ilgili sorulara cevap vermedi.
-
Açıklanması yakın bence ya, yeni ilanı verip çekme sebeplerini de , bu alimin açıklanmamış olmasıyla ilişkilendirdim.
-
@sami ikisi arasında bir ilişki olmaz bence. Mülakat açıklanmadan yeni ilana çıkılamaz diye bir hüküm yok çünkü. Neyse, inşallah yeni yıla sarkmaz.
-
@erkan e hüküm yok da, şimdiye kadar böyle bir şey de yapılmadı herhangi bir kurumda. Elbette bu yapılmayacağı anlamına gelmez o da bizi bulmaz inşallah.
-
@erkan hüküm yok ama mantıksız hocam mülakat sonucu bekleyen başvursun mu yeni ilana şimdi sonuç elenedebilir :))
-
@sami yeni ilanı çekme sebebinin çeko puanlarını da eklemek nedeniyle olabilir ki inş öyledir mülakat sonuçları da soruşturmalarınız gelince açıklanır darısı bize
-
@maxmin arkadaşlar ben de açıklanmasından yanayım tabiki de öyle bişey olmaz inşallah :))
-
@sami hayırlısı olur inşallah ama durum onu gösteriyor. Başvuru tarihleri Ocak sonu anladığım kadarıyla. Başvurulardan bir hafta önce açıklanır bizimki bana öyle geliyor. Böylece kazananlar yine yeni sınava başvurmamış olacak.
-
@annnti ben de aynı kanaatteyim. Başvuruların geç başlayacak olması bizim süreci sarkatabilir.
-
Malum Cuma günü. Burayı biraz hareketlendirmesek mi? Duyumcular yok mu
-
@relativity İlan tekrar yayınlanmış acaba bugün açıklanacak mı ?
-
@sgk0606 nerde bu ilan hocam
-
Arkadaşlar ilan nerede yer alıyor?
-
@royali, içinde söyledi: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Arkadaşlar ilan nerede yer alıyor?
https:// ilan. memurlar. net /ilan/40669/sgk-50-mufettis-yardimcisi-alacak.html?utm_source=headlines
-
@aslan-reyiz memurlar nette var da resmi olarak kurumun sitesi ya da başka bi yeede var mi?