2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Arkadaşlar merhaba evrakları gönderirken dört resim mi gönderdiniz 3 güvenlik formu için ayrı ayrı resim göndermemiz mi gerekir nasıl yaptınız..
-
@nuray güvenlik formundan 3 adet mi göndericez? O detayı gözden kaçırdım sanırım
-
@erkan sonuçların açıklandığı sayfanın en altında forum 3nüsha eksiksiz doldurulacaktır şeklinde yazmışlar ondan dolayı 3tane gönderilecek diye düşündüm yarın arayıp sorucam zaten bilgilendiririm sizi
-
Bu güvenlik soruşturmasını nasıl doldurdunuz? pdf formatında bu belge ama bilgisayar çıktısı istiyorlar. excel veya word formatında olan var mı
-
Arkadaşlar geçen sene giren ve başarılı olan bi üstadımız paylaşmami istedi sizlerle
Kadro 50 kişi. Mufettislik istedigini kanitlayan ve guzel bi durus sergileyenler icin problem yasanacagini dusunmuyorum. Allah hayirlisini nasip etsin.
Ev ziyaretleri ve üstadin makamina cagrilma olayi gecen sene olmus muhtemelen yine olur. Gorusmeler onceden haber verilip zaman icin uzlasiliyor. Gecen sene gibi kadro sayisindan az alim yapmaktan kacinilarak munkunse 50 kisinin tamami doldurulacakmis. -
Bugün evrak teslimine gittim
Arşiv araştırma formu ilanın en altında maddelerde belirtildiği gibi 3nüsha olacak .
3üne fotoğraf yapıştırmak yerine fotoğrafı bilgisayarda o kısma koyarak renkli çıktı aldım .sorun olursa geri dönüş yaparız böyle de olur dedi görevli.Zimba ile yapıştırıp gondermeyin fotoğrafı altta yazıyordu yine uyarılarda bu konu.
-
@nuray görevli de 3nüsha olduğunu bugün farketti teslim ederken eksik olan varsa arayıp durumu teyit etsin sıkıntı çıkmaz sonradan da gönderilebilir
-
@nuray 4vesikalık fotoğraf ayrı olarak ve denetmenlik başvurusundaki gibi fotoğraf ekleyerek renkli çıktı aldım
-
@deulukiz teşekkür ettim muhtemelen ben de o şekil gönderirim
-
Xxxxxxxxxxxxxxxx
-
Arkadaşlar Sayıştay aciklanmis.sgk teftişle ortak isimler var mı bakabilirmisiniz. ben telefondan denedim işin içinden çıkamadım:))
-
Bugün bimerden cevap gelmiş, ingilizceden kalmışım( 15 le ) komik geldi çünkü tamam iyi olmasamda test sorularından emindim çeviriyi de kararınca yapmıştım 60 üstü gelmesi gerekti.diğerleri ortalamanın üstünde benim gibi olup itiraz eden oldu mu ?
-
Arkadaşlar sgk evrak takipten baktım teftiş kurulu başkanlıgı bilgi edinme komisyonuna 2 belge gelmiş benim adıma. Sizdede böyle bişey var mi?
-
@teftiş dört beş kişi var herhalde çok yokmuş ortak:(
-
Gençlik,simdi oturduk saydim, sayistayi kazanan 5 kisi var.tahminim gumruk mufettisliginden de 3-4 kisi olur
-
@teftiş kaldı 71, listedeki iki arkadaşım da murakiplik mülakat sonucunu bekliyor
-
@erkan insallah o zamana kadar tum sonuçlar aciklanirsa 65 kisi flan gircek mulakata.Hatta vergide yuzde bes de aciklanir da 55-60 a duser gibi
-
@teftiş gümrük ve murakiplik açıklanır da vergiden pek ümidim yok . Adamların mülakat tarihleri belli değil daha
-
Arkadaslar oncelikle cumletten iyi bayramlar.,Yanlis anlasilmazsa bir sey sorucam.teftis baskaninin Facebook hesabina göz attigimda gordum ki bazi mulakat Bekleyen arkadaslar baslani arkadas olarak eklemis ve tum paylastigi fotograf lari begeniyorlar.Bu ne kadar dogru sizce?Ben çok cekinirim acikcasi bunu yapmaya:))
-
@teftiş çekinme çekinme ağlamayan bebeğe meme emdirmezler