2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@erkan hocam 1 senedir bakaya olarak mi giriyosunuz sinavlara ? Askerlik subesi cezayi odemenizi ister ve sonraki celo donemine atar sizi ama onun dusinda bi sey yapar mi bilmiyorum 1sene biraz uzun olmus sure olarak
-
@geleceğinuzmanı beni kimse aramadı bir anda gelirlerse evde kimse olmazsa nolcak önceden haber veriyolar mı
-
@vmyveyagtbmy beni adresi netleştirmek için aradılar ama gelip gelmeyeceklerini bilmiyorum ev ziyaretini emin olmamakla birlikte duymuştum
-
.................................
-
@BahtsizBedevi ben bugün belgeleri yolladım.Bir sorun olur mu? Onların bize yollamalarının mantığı nedir onu anlayamadım.
-
@Mimar askeelik şubesi kolaylık sağladı. 30 ekime kadar izin verdi o tarihe kadar yüksek lisansa kaydolcam
-
Ev ziyareti mi oluyor mulakattan önce?
-
..........................
-
... .............
-
@erkan iyi o zaman ceza odediniz mi bibde sinavlara girerken sorun olmadi mi 1 yildir hocam bakaya olmak
-
@BahtsizBedevi sana ne kardesim sana mi düştü milletin askerligi? hayret bi sey ya millet ne yasiyo bilemezsin bilmeden atip tutma
-
@paretowilfredo hocam sgk müfettişliklerde geçen yıllarda ev ziyareti olmuş muydu?
-
Arkadaşlar bu ilan altındaki pdf belgeleri worde çeviremedim yapabildiğim şekilde de wordde yazmaya müsade etmiyor .ellerinde olanlar yardımcı olabilir mi?
-
@deulukiz foxit Reader programi ile yazi yazilamayan formatlarda yazi yazmaniz mumkun ben oyle yapmistim tavsiye ederim
-
@Unforgiven teşekkür ederim birde böyle deneyim
-
Bu sene sgk müfettişliği ilanı gelir mi ve sizce hangi puan türü olur ?
-
Arkadaşlar geçen alım da sgk müfettiş yardımcısi olarak atanan tanıdığı olan yok mu bizi biraz bilgilendirse.Mülakat öncesi ev ziyareti oluyor mu? Mulakati nasil geciyor?sonuçlar açıklaninca ne zaman baslaniyo?Eğitim kaç ay duruyo v.s
-
@Unforgiven Siz geçen alımda kazananlardandınız hocam. Bize süreç ile ilgili bilgi verebilir misiniz, ev ziyaretleri yapılıyor mu, mülakatlar ağır oluyor mu ve atama süreci hızlı mı?
-
@jjgosso geçen sene giren Arkadaşa sordum ev ziyareti yapılıyormuş iki kişi aile ile tanışmak için geliyorlarmış
-
Bu yıl sonuna kadar bir sınav daha açılacağı ifade edilmişti önceki sayfalarda.