2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@deulukiz beni de arayan olmadı
-
Beni aradilar perşembe günü. Kaldigim yere gelmişler bulamamişlar.sonra adres nüfus bilgileri ve ailemle ilgili biseyler sordular falan.
-
Beni aramadılar ancak ailemi aramışlar. Oturduğum yeri evin kime ait olduğunu sormuşlar. Ancak hangi kurum için aradıklarını söylememişler. SGK veya VDK olabilir.
-
@annnti diğer arandık diyenlerde mi vdk ya kaldı acaba ?
-
@deulukiz sgk icin aramislardir, vdk da sorusturma formu vermedik, mulakattan yapilir ikametgah kontrolu buyuk ihtimal. Cogu zaman aramazlar arkadaslar ikametgah icin, direk muhtara gidip ordan da halledebilirler. Aranmadim diye akliniza birsey gelmesin.
-
@pow3rtech içime su serptin sağolasin
-
Mülakatın üzerinden yanlızca 5 gün geçti ama sürekli şu soruyu sorasım var. Hala açıklanmadı mı ? Sanırım biraz fazla heyecanlıyım
-
sizce ne zaman açıklanır arkadaşlar duyum haber var mı ?
-
Bence kasim 15 gibi aciklanir.Guvenlik sorusturmasi 2 ay surer tahmini
-
Yok mu arkadaşlar bir duyumu olan?
-
Arkadaslar kasim ayina girdik sayilir.Yeni ilanin da bu ay gelicek buyuk bi ihtimalle.Sonuclarda bu ay aciklanir insallah:)
-
valla ben bakmıyorum bile nedense 2 hafta yada 3 hafta sonra anca açıklanır diye düşünüyorum geçenki mülakat ve acıklanma tarıhlerının arasında 2 ay vardı galiba .
-
Başkan aralık ayında yeni ilana çıkılcağını yazmış. Bu da demektir bizim sonuçlarda aralık gibi en geç açıklanır.
-
Aralık ayına sarkmaz. Kasım ayı içerisinde açıklanacağını tahmin ediyorum
-
Arkadaşlar yeni alımda sınavı ösym mi yapacak yoksa kurum yazılı mı yapacak
-
@drago ösym diye biliyorum
-
Şimdi yeniden sınav açılacağı için 50 kişilik kadroyu dolduracaklar diye ümitlenebilir miyiz?
-
Duyum var mı arkadaşlar
-
Kimde varsa psylassin lutfen.Her turlu duyum olur
-
Acaba baskana mi sorsak twitterdan ne durumda oldugunu.