2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Hocam,ust duzey burokrat ve sen orda mulakata gireceksin.Bence gevseklik ve laubalilik
-
@teftiş ne alakası var allah aşkına
-
@ali-lukunku kardesim orda Ellerker bile arkadas olarak ekle yaziyor.Kurum baskani bizim arkadasimiz mi?Bide böyle yalakalik gibi sanki.Yani bunlar benim goruslerim.Herkesin gorusune saygiliyim.tartisalim bu konuyu diye yazdim buraya.Tum arkadaslarin goruslerini duymak isterim.
-
Yeterli isen, meslegi gercekten hakediyorsan, kendine guveniyorsan, beni almazlarsa almasinlar girer baska sinavlari da kazanirim diyebiliyorsan, boyle seylere gerek duymazsin.
-
Eger tek kazanabildigin bu tarihte yapilmis belki de en kolay klasik sinav ise, boyle hareketler yaparak kendini kucuk dusurmeyi sorun etmiyorsan, azminin, bilginin, zekanin ve durusunun yeterli olmayacagini dusunuyor isen, boyle yollara basvurman senin icin normal olsa da, ortadaki milletimizin kurumu oldugunu icin ve ordan yiyecegin ekmekte tum milletin hakki oldugu icin, boyle yollara basvurarak birseyler elde etmeye calisan kisileri milletimizin basinda mufettis olarak gormek istemeyecegine eminim.
-
Bu tip insanlar bilgi yetenek becerilerinden daha çok sadece yalakalıkla bi yere geleceklerini biliyolar çünkü başka vasıfları yok.Pis işler bunlar bulaşmamak lazım. Böyle insanlara hayatları boyunca başarısızlıklar diliyorum.
-
Ben de bu durumun iğrenç olduğunun gayet de bilinciydeyim ama gelin görün ki iş böyle işliyor maalesef bizim okulda yüksek lisans düşünen öğrenciler 3.sınıftan hocalara okutmanlara araştırma görevlilerine yıkama yağlama yapıyorlardı sonucunda da alesten 55 60 alan İngilizcenin i sini bilmeyen adam şimdi yüksek lisans yapıyor
-
Xxxxxxxxxxxxxxxx
-
Xxxxxxxxxxxxxxxx
-
@kasap bende bu begenenler için olumsuz olmasi gerektigini dusunuyorum.Teftiş kurullarinda bu tarz larçliklar olmamali bence
-
@kasap ayak uydur demiyorum ama gördüğün bu laçkalığa da sessiz kalma diyorum ağlamayan bebeğe meme emzirmezler lafından kastım buydu
-
Güvenlik soruşturması formunu Word formatına çeviren biri yardımcı olabilir mi?
-
@geçerken-uğradım online pdf yi word e çeviren siteler var hocam ordan faydalanabilirsiniz.
-
Arkadaşlar, pdf i worde çeviriyorum ancak yazılar silik çıkıyor. Benden başka bu sorunu alan var mı? Sizde yapınca direk normal mi çıktı? Kaç siteden denedim sonuç aynı
-
Gümrük müfettiş yardımcılığı mülakatını geçenler ile sgk müfettiş yardımcılığı mülakatına katılacaklar a arasında 6 ortak kişi bulunuyor.
-
Sayıstayı da kazanan da 2 kişi var dediler ama
-
@müzmin-öğrenci sayıştayı kazanan o 2 kişi gümrüğü de kazandı işte mesele orda
-
Gumruk mufettisligi sonuclari aciklanmadi ki
-
Gümrüğü kazanan 6 kişi var sgk listesinde de olan.Bu kişilerden farklı 5 kişi de sayıştayı kazanmıştı. Listemizden 11 kişi çok şükür bir yere girdi. Bizede nasip olur inşallah.
-
aslında en doğru sayı ayın 12 sinde kurumu arayaıp kaç kişi belge teslim etmiş onu öğrenmeye çalışmak ben arıyacam inşallah söylerler.