Kariyer. net Hakkında
-
Arkadaşlar bu kariyer.nete űye olupta bi iş imkânı bulan var mı? Yoksa bu gelen cevaplar otomatik mi geliyo?
-
@bombiksmori ben uye oldum yakin zamanda. 2 tane forex sirketinde musteri temsilcisi olarak is görüşmesine cagrildim ama çalışma sartlarini/kosullarini/ortamini/imkanlari vs görünce vazgeçtim ikinci mulakata bile gitmedim.. cogu ozel sektor ayni ya, iligine kadar kurutacak keriz ariyorlar.
yani dönüş yapan oluyor o sitelerden.
-
@2016mağduru bahsettiğin forex şirketinin şartları nasıldı , biraz açar mısın ?
-
@bombiksmori burdan geri dönüşler olur ama şirketler genelde ihtiyaç duymadan önce ilan verip cv toplar o yüzden geri dönüşler aylar sonra olabiliyor.
-
Sanki otomatik olarak hep aynı cevabı veriyolar gibime gelmisti. Ama olumlu dőnűşte olabiliyo demek ki. Cevaplarınız için teşekkűrler. Bekleyelim gőrelim.
-
@bombiksmori Umarım istediğinizi bulursunuz hocam
-
@Phoenix Sağolun hocam.Benim durumumda olan bűtűn kardeşlerimle beraber en kısa sűrede umduğumuzu buluruz inşallah.Artık imkânlar dahilinde heryere başvurmaktan başka çare yok..
-
Arkadaşlar kariyernet ve benzeri iş ilanları veren siteler ve markalar ilanları sürekli güncel tutar bunun sebebi de cv toplamak olduğu kadar reklam da vermektir aynı zamanda.Bu yüzden buralara başvururken bunu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.Özel sektör de ve iyi bir firma da iş arıyorsanız eğer burda da network ağınız kamudaki referanslar kadar önemli olabiliyor bu yüzden sitelerden başvurmanın yanısıra çevrenizden de bu fırsatları kovalayabilirsiniz.
-
" Biz sizi ariyciiz" temalı mesajların dışında farklı içerikli bi geri dőnűş mesajı gelmiş sonunda. Tabi olumsuz:)) Ama olsun demek ki cv leri inceliyolar dedi ve avundu;)
-
@aliveli prim usulü calisan, bildigin pazarlama mantığıyla is yapan, birilerinin kaybetmesi icin dil döktüğün, yemek kartinin oldugu, servisin olmadigi, haftasonlari bos, onlarca kisi bir ofiste cagri merkezi mantigi ile calisilan finans şirketleri.