HALKBANK MESLEKLERİ HAKKINDA HERŞEY!
-
@genclerbirlikli İngilizcenin iyi olması bi avantaj ama alım sayısını düşünürsek 100 kişi çağırılacak. İlk 100'e girmek zorlayabilir. Taban puana kadar inmeyebilir kardeş onu da hesap etmek lazım.
-
@mk-ank di mi haklısın uzman yardımcılığına girmek daha mantıklı o zaman
-
@genclerbirlikli birbirinden farklı meslekler harbiden yukarda da açıklanmış uzun uzun o da bir tercih etkeni olur yani teftiş bir hayalse peşinden gidilebilir. mesele iş sahibi olmaksa eğer uzmanlık daha mantıklı görünüyor
-
@mk-ank aslında bankayı hiç düşünmedim ama denemek de istemiyor değilim başvuru süresine kadar düşünücem bakalım
-
@ncbb kardeşim bu dediğin tercih sınav sonrası mı olacak ? Şuan ilgili halkbank sitesini açtığımda başvurulan pozisyon diye bir yer var mesela . Oraya uzmanlık mı secelim kontronorluk mu?
-
en başta seçiyorsun hocam aman iyi düşün taşın ondan sonra seç
-
hangisini önce seçmek istiyorsan @ismail
-
@ncbb HALKBANK MESLEKLERİ HAKKINDA HERŞEY! içinde söyledi:
arkadaşlar aslında iç kontrol ve uzmanlık bi handikap değil eger iç kontorlü 1. tercih yapıp puan yetmeyip uzman yardımcığı için yeterse yinede uzmanlık için mülakata girilecek yanlış mı anladım ben?
Kardeşim şöyle bir mesaj yazmışsin da ondan şimdi kararsizim. çünkü simdi 1. Tercih falan demiyor, direk başvurulan pozisyon diyor siteye grince ben kontronorluhi geçersem ve Eğer kontronorluk puan yetmezse uzmanlık için cagiracaklari ne malum ? Basvurulan pozisyonu uzmanlık yapanlar arasında sıralama yapıp onları çağırırlar mülakata herhalde ?
-
@ncbb
-
@ismail hocam sistemde uzman veya iç kontorllugu seçtigin zaman 2. başvurulan pozisyon çıkıyor. burdan şunu anlıyorum ben. sen 70 puan aldın. 1.tercih iç kontrol 2. tercih uzmanlık tamam mı .
şimdi iç kontrolun taban puanı 71 oldu diyelim mülakata kalamadım
2.tercihin uzmanlık taban puanı ise 65 oldu diyelim . bu sefer uzmanlık için çagırılabilirsin.benim anladıgım bu kardeşim ama bu hafta belli olur.İK yı aramak lazım. akılda soru bırakıyor
-
@ismail hocam o sistemden uzmanlıgı seç bi. sonra ikinci tercih çıkıyor
-
@ncbb kardeşim kusura bakma ya ben isaretlememisim şimdiye kadar ben kontronorluk istiyorum ama uzmanlık ta 2 tercih olunca ilk tercihi uzmanlık olanlara öncelik verebilirler herhalde o yüzden kararsizim .
-
@ismail hahhh işte bende onu dusunuyorum
-
@ncbb ama o kadar uzman kadrosunu dolduramazlar diye dusunursek ilk tercihe. Kontronorluk yazmak mantıklı .
-
@paretowilfredo HALKBANK MESLEKLERİ HAKKINDA HERŞEY! içinde söyledi:
@edv Tercihin mantığı öncelikli istemedir. ÖSYM tercihleri mantığı ile düşünürsek öncelik Uzmanlığı 1.sıraya yazacakların olacaktır uzmanlık için. Yani şu durumda hangisini daha çok istediğinizi iyi belirlemeniz ve hangisinde sıralamaya girmeye daha yakın hissettiğiniz önem arz ediyor. Size kalmış bu. ve farklı da meslekler. Turne noktasında ayrılıyorlar. Bu noktada tercih sizindir.
Hocam bu cevabınıza ince bir soru sormak istiyorum.Diyelim ki 1.tercih iç kontrolörlük yazdım sıralamaya giremedim.2.tercih ettiğim uzmanlığa puanım yetiyor ama benden düşük puanlıların 2.tercih ettiğim yeri 1.tercihleri yaptıkları için doldurmaları mümkün mü yoksa ben her halükarda puanım yettiği sürece oraya yerleşebilir miyim.Biraz karışık oldu ama önemli bir sorun
-
Tabi ilk kez boyle bi sistem uygulanacak ama benim yonergeden anladigim kadariyla 60 a kadar baraji tutturan ve uzmanlik tercihi 1 olan sizin onunuzdedir. Tercihteki mantik bu zaten ama sahsi kanaatim iki kosulu tutturan baraji asacak kadar kisi cikmaz kontrolorluk ucu ucuna kacarsa uzmanlik listesinde yer bulabilirsiniz.
-
@paretowilfredo Eğer bu şekildeyse zaten dediğiniz gibi puanlarda çok düşük kalacaktır.Daha çok istediğimiz yer neresi onu iyi analiz edip öyle karar vermek gerekecek sanırım.Birde 2 tercihede uzmanlık veya kontrolörlük yazabiliyoruz sanırım ?
-
@Unstable tercih ekranını görmedim ama bir mani yoksa seçmenize seçin
-
@paretowilfredo mülakatta hangi birimde çalışmak istiyorsunuz sorusuna verebileceğimiz cevaplar nelerdir acaba pazarlama dışında yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler