İçini Dökmek İsteyenler...
-
@russellwestbrook inşallah kardeşim Allah kimsenin emeğini zayi etmesin
-
@extraordinary hocam o kadar kötü geliyo ki her şey 2014 başından beri uğraşıyorum, en son sgk denetmen yard da olmadı artık bi planım yok bu seneki kpss kötü geçti:( hemşirelik yazmadığım günlere lanet ediyorum yazsaydım çoktan atanırdım dyorum ne olacak böyle:/
-
@hotellingtkare hocam cok haklisin ben de her seferinde turlu turlu pismanlik yasiyorum zamaninda %50 burslu hukuklarin hepsi tutuyordu keske sol bobregimle vedalasip mutlu mesut hukuk okusaydim diyorum bazen en azindan sadece bobrekten olmus olurdum. kpss surecinde sigaradan cigerler stresten mide vs tum bunyeden olduk:/
-
-
Kpss sonucuma baktıktan sonra kendimi çok kötü hissetttim ölmek istiyorum annemin suratına bakamıyorum çok mutsuzum
-
Aşağıda paylaşacağım diyalog yaklaşık yirmi dakika önce bir baba ve onun iibf mağduru kızı arasında yaşanmıştır.
Baba: Neden kaymakamlık sınavına başvurmadın? Böyle boş boş oturacak mısın?
Kız:..
Baba: Üstelik ikinci öğretim okudun. Hem o kadar masraf yap hem evde otur olacak şey mi?
Baba: Başvuru süresi ne zaman bitiyor bi bak. Ücreti ne kadar?
Pardon diyalog mu demiştim? Bu uzun zamandan beri böyle uzayıp giden bir monolog. Çünkü hikayedeki kız anlatmaktan yoruldu. Ama babası aynı şeyleri sormaktan hiç bıkmadı... Ama sorsan " sen kendini çok güzel ifade edersin,güzel konuşursun,anlat. " derler. Karşımdaki kişi kapılarını kapattıktan sonra ben bestseller olsam ne faydası var??? -
arkadaşlar valla canınızı sıkmayın o kadar. Kaç kez elektronik aleti anlattınız ve anlatacaksınız, onlar da kaç kez çocuğun olunca anlarsın diyecek. İşte böyle önce aradaki farkı bilip, onların da bizi sevdiğini bilerek devam edersek daha rahat anlaşırız gibi. Allah'tan derdimiz KPSS falan, niye bu kadar üzüldük, içinizi dökün de motivasyonu kaybetmeyin yeter ki.
-
Ben okulu bitireli beş yıl oldu .KPSS çalıştım guy fln derken hep sınavlarda koşturdum olmadı .bu yıl puanım iyice düşerek ,70,lere indi .bu süreçte KPSS çalıştım özelde iş bakmadım bı dönem ücretli öğretmenlik yaptı m.adalet bitirdim .özel sektöre yoneley dedim .iki diolomamsm var diye.enaz 30/ görüşme geçirdim.geri ararız diyorlar dönmuyorlar
Tüm şartları taşıyorum. Özel sektör dedikleri 1500 TL ile insanları haftanın altı günü doludizgin çalıştırıo kullanmak
.en son Katiplik için gittim .avukat iki yıl sözleşme yaparım kabul edersen dedi
İki yıl hiçbir yere gitmiyecekmissin.ucret 1500.is 8;30_dan başlatıp 18:30 a kadar.yol vs hesaba katarsak daha fazla bir yük
.bu şartlara bişey demedim .zaten tenezzül edio geri aramadilar.bana evde özel sektöre yönelmiyorsyn diyorlardı baya bir müddet iş ariyorum.dusunun .inanın yoruldum
Özel sektörde kız için uygun iş bulmak çok güç guvenilmiyorda.bizzat görüşmelere gidiyorum .sigortacılık çağrı merkezi büro katıp lik artık çeşitli işler gördüm duydum .ortak nokta somurulmek.uc kuruşa.niye okudum diye düşünüyor insan
.bazıları kendimle alakasız.nasik bir ülkede yiz buyrun okuyun .ve yine KPSS devam .neden yıllardır KPSS diyenlere. -
@siyasetbilimci hocam 5. 6. senesinde kaymakamlığı hakimliği sgk yi guy u kazanan bir çok arkadaşlarla tanışmışlığım var inanin ki bu süreci yaşayan çok fazla insan var eminim ki emeğiniz çoktur kpss için ama kpss yi bırakırsanız bu ösym veya kurumların umrunda bile olmaz malesef ama yukarıdaki sabırla pes etmeyen arkadaşlar gibi devam ederseniz sizin geleceğiniz olcak unutmayın su anda olmuyorsa demek ki doğru zaman bu zaman değil belli ki etrafı da takmayın ev kızı oldum he diyip geçin naparsak yapalım kimse mutlu olmaz ki etrafımızda ben bu gerçeği kabullendim kimseyi sallamıyorum artk..
-
@bombiksmori Hayat gercekten acimasizmis 25 senede ogrenememistim bunu 1 bucuk senede ogrettiler.
-
Hayal ettiğin ne varsa başkalarının hayatında yer ediniyor kendine.Bizim payımıza düşen ise uzaktan uzağa bir tebessümle olanları izlemek.Gerçekten merak ediyorum,bu sitede kaç kişi olmak istediği yerde veya gerçekten olmak istediği yere ulaşmak için çırpınıyor?
2 gün önce makale okurken kendisi tek cümle ama insanı sonsuz düşüncelere iten bir cümle ile karşılaştım.Aynen şöyleydi:Türkiye,34 OECD ülkesi arasında insanların mutluluğu ve yaşam kalitesi açısından 34.seçilmiş.
Bilmem anlatabildim mi derdimi:)
Sağlıklı ve mutlu kalın arkadaşlarım... -
@mülkiyeli.1 adeta etrafımdaki herkes benim hayallerimi yaşıyo:) bazen kendimden şüpheleniyorum acaba sesli mi düşünüyorum diye:)
-
@bombiksmori Milyonlarca düşünür içinden aynı kültüre sahip insanlar olarak hayallerimizin,beklentilerimizin az çok aynı olması şaşılası bir durum değil açıkçası:)
Önemli olan kurduğun hayalinle,yaşadığın hayatınla mutlu olabilmek.Türk toplumu olarak bizler genelde para kazanacağımız günleri hayal ederek maddi ne kadar düşüncemiz varsa öteliyoruz.Bu arada mutluluğumuzu da bunlara endeksleyerek öteliyoruz.
Mutlu olmak bedava.Pozitif düşünün,pozitif kalın.:) -
@mülkiyeli.1 bu açıdan bakınca sen de haklısın...
-
@mülkiyeli.1 siz de demeliydim..çok samimi buldum muhabbeti demek ki yaptığım şey değildi.
-
@hü.sbky estağfurullah kardeşim takıldığın şeye bak:)
-
Benim de ikinci senem bu yolculukta.Bir iibfli için çok uzun bi zaman değil.Bunu ben biliyorum ama sürecin içinde olmayanlara bunu açıklamak zorunda olmak can sıkıcı.Çok da önemli değil diyorum ve geçiyorum Beni asıl üzen sanırım iyi bir lise ve üniversiteden/kampüs hayatından sonra evde oturmak.Çalışmak zor değil aksine en iyi hissettiğim zamanlar ders çalıştığım bir şeyler öğrendiğim anlar.Yalnızca süreç hantal ve adil değil.En zoru bu.
-
"ULAN HERKES BIR SEKILDE YOLUNU BULUYOR BIR BEN KALDIM ORTADA DIMDIZLAK"
son günlerde bu mod'da takılıyorum. Favori depresyon şeklim bu. -
bir de insan düşünüyor nasip diyoruz Allah herkesin nasibini fazlasıyla veriyorken bizimki niye bu kadar zorda. isyan edesim geliyor zor tutuyorum kendimi
-
@busus
Allahim neydi benim günahim dedikten sonra günahının aklına gelmesi ve durumu kabullenmen