İçini Dökmek İsteyenler...
-
İçim dökülmüyor içim kaskatı kesilmiş.
Buyrun bayim bu benim prezantabl içim, dökülme yapmaz. Aman köşelere dikkat, oraya çocuk koruması yaptıralım. İçimizdeki çocuk nasırlaştı gerçi, olsun. Dökelim. İçimizin oksitlenmeye ihtiyacı var. Ve daha birçok şeye. -
Yalnız değiliz keynezci:)ve aynı fikirdeyim bi sevdiği olduğu içűn şűkretmeli
-
@şubat profilnize baktım da ilk ileti için fazla mı hűzűnlű?
-
Beni seven sefkatli bi sevdigm olsaydı aglarken arayacagm saatlerce nazlanacagm 14 subat gelirken ne alsam diye düçünecegm hiç kutlanmayan dogum günümde bana süpriz yapacak sakalaşacagm güvenecegm ....
-
@keynezyenciii olmasıda sıkıntı ya hemde nasıl bir bilsen. Sana birini bul evlen diyorlar bana kızı oyalama artık bir işe girde evlen diyoralr. EE onun ailesinede mahcup oluyorum. Onlar demiyormu daha bir işe bile giremedi bizim kıza nasıl bakacak diye. adım gibi eminim diyorlar.
Birde ben şunu kaldıramıyorum. Çevremde herkes bir işe giremediğimi söylediği an bir acıma ifadeisyle bakıyor gibi oluyor sonra olsun girersin vs diyorlar. O kadar acı birşey ki ya bilmiyorum.
Ayrıca bende burdan işini gücünü bulup evlenen arkadaşlarıma sesleniyorum. Ne oldu iş ararken birlikte her dk arayan soran ilan açılınca haberleşelim diyen kişiler bir anda selamı sabahı kesti. Çoğunun düğününe gittim aradım sordum ama insan utanıyor evli adamı sürekli aramak. Ayrıca birazda karşısından bekliyor insan. Burdan bu sıkıntıları yaşayan daha sonra unutan arkadaşlarıma selamlar
-
@bombiksmori ben başka bir şey için gelmiştim yaa!?? iç sesimle bastım göndere Allah affetsin.
-
@keynezyenciii Valla hiç öyle olmuyor karşı tarafta sıkılıyor bir sre sonra sizin ruh halinizden. Oda insan sonuçta. kaldıramıyor. Sonra onunlada kavgalar vs..... Terslik üzerine terslik
-
@şubat taştığına gőre son damla teşrif etmiş olmalı..
-
@bjk34 valla keynezci ben hak verdim kendisine. Ben şu sıralar kendi kendime bile zor katlanıyorum bi başkası bana nasıl katlansın.
-
Bjk kitabın ortasından konustun tam kafa bulmalık grup olduk burda ya :))
-
@bombiksmori yok etmedi yalan olmasın, çok şükür düsturu benim sığınağım bi nevi.
Ha yazilanlari okuyunca gaza geldim mi? Geldim.
-
insanın tek heycanı gece 12 de ilan gelir mi acaba diye beklemek olur mu
-
ben de hep sorarım kendime totti acaba aksama ne yemek pişirsem sorumdan daha kaliteli sorular soracagm ortamlarda olacakmıyım
-
@totti valla kurumlarda çalışan hizmetli personelinin söyledikleri bile insanı umutlandırır oldu artık.
-
@keynezyenciii hocam yemek işide cidden zor belli aralıklarla değiştirmek lazım insanın aklına bazen yapacak yemek bile gelmiyor
-
@bjk34 o hizmetlileri de alıp guy yapmadıkları sürece sıkıntı yok hocam beni ümitlendiriyor
-
Gecen ana haberde bir haber gördüm yaslı bi teyze kedisi için aglıyordu kaybolmuş. Sesli düşünmüşüm o sıra galiba benimde sonum böyle olacak bende hayvan Fobisi var kedim bile olmayacak derken annemle babam duymuş aradan vakit gecti odamdayken yanlarına gttigimde aglıyodu ikiside bana . O aan üzüldüm onları üzdügüm için ama bi yandanda ne kadar zavallı göründügümü farkettim. Hem ben öldüm bu sürecte hemde ailemi aldım yanına kim sucluysa Allah affetsn
-
@keynezyenciii okadar zor bir donemki. Kamu alım yapmıyor fetö vs olayları yuzunden korkuyorlar yeni gelenleri hemen tespit edemedikeri için. özel dersen onlardada bir baskı var çalışanlarına dikkat ediyorlar onlarda alım yapmıyolar bundan dolayı. ayrıca bir ekonomik durgunluk var çoğu büyük şirket işçi çıkarmadan bahsediyor. Thy bile emeklisi gelenlerin hepsini emekli etmiş diye duydum. Bilmiyorum böyle bunları gördükçe umut filan kalmadı.
-
Allah büyük
-
@şubat olmazlara olan meylimiz, olmazları oldurana imanımızdandır:) çok şűkűr..