2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
@rlg gazi üniversitesi makine teknikeri bitirdim suanda dısardan kamu yonetimi okuyorum ama basvuru hatasi aliyorum.
-
bu bolumler yaziyor nasil duzeltcem ben bunu
-
@eminx7 Hocam yöksis'te kayıtlı olan bölümünüz eğer o listede yoksa maalesef başvuru yapamıyorsunuz. Çok saçma ama maalesef öyle.
Ayrıca kamu yönetiminden tercih yapabilmek için mezun olmanız gerekiyor.
-
@avukatı_mısın 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı içinde söyledi:
Arkadaşlar Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümüyle ilgili olarak BİMER başvuruma cevap geldi. Olduğu gibi aktarıyorum:
Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi Esas Sözleşmesinin Yönetim Kurulunun Görev ve Yetkileri Başlıklı 16 ncı Maddesinin (k) bendinde “Tüm Şirket personelinin atanmasına karar vermek ve bunların görev ve yetkilerini belirlemek.” , Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde İdari Hizmet Sözleşmeli Olarak İşe Alınacaklarda Uygulanacak Usul ve Esasların 4’üncü maddesinin (g) bendinde “Atanacağı pozisyon için Yönetim Kurulu tarafından belirlenen öğrenim şartını haiz olmak.”
Hükümleri yer almaktadır.
Şirketimiz personel alımlarında kullanılacak nitelik kodları sunduğumuz hizmetler ve bu çerçevede ihtiyaç duyulan branşlara göre Makamca belirlenmektedir.
Bilginizi rica ederiz.
Yani diyor ki kurum başvuramazsınız diyorsa başvuramazsınız. Kasıtlı yapılmış bir şey olduğunu düşünmüyorum ama memur seçerken adaydan profesör seviyesinde bilgi isteyip de 'Sb ve ky' mezunlarının bu ilana başvuramamasına sebep olacak hatayı yapmak gerçekten ülkemizde bu tür işe alım süreçlerinin nasıl baştan savma yapıldığının güzel bir örneği.
Benim bu işe ihtiyacım yok ama Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu olup da başvuramayan ve bu işe gerçekten ihtiyacı olanların durumu ne olacak? Bunca insanın hakkına girmekten, hakkını engellemekten korkmuyorlarsa ne denilebilir ki?
hocam sb sağlık yönetimi mi nedir ?
-
@zaknafein Hayır hocam Sb ky = Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, erinmiştim o an yazmaya kısaltma yapayım dedim. Yanıltıcı olduysa kusura bakmayın
-
ben sağlık yönetimi sandım ondan sordum
-
Arkadaşlar SGK'nin 3000 memur alacağı doğrultusunda haberi gorup esasını bilen var mı?
-
Geçte olsa bimerden gelen cevap arkadaslar baklim sonraki alımlar nasil olacak.kolayliklar
Şirketimiz 2017/1 personel alım başvuruları sona ermiş olup, bundan sonra yapılacak personel alımlarında Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölüm mezunlarının başvuru yapabilmeleri konusu Makamca karara bağlanacaktır.Bilginizi rica ederiz.
-
Ben gördüm haberde
-
@keynezyenciii 3bin kişi için izin istedigiyazıyordu baska acıklama yoktu
-
Ptt nin sonuçları ne zaman açıklancakmış arkadaşlar
-
Dun aradigimda aksam aciklariz yoksa yarin bakin kesin aciklanmis olur dediler. Simdi bekliyoruz bakalim 5 bucuktan sonra acikliyorlarmis
-
83.7 yle bekliyorum ins gelir sizin puan kac @binnur
-
İstanbul süreci tamamlanmadan diğer şehirlerinde alıma çıkması muhtemel mi çünkü bakan 2017 içerisinde 2500 demişti . 85 puanla diğer şehirlerini açıklanmasını bekliyorum istanbula başvurmadım. Hakkınızda hayırlısı olsun
-
@talihsiz 82.7 benimde hocam
-
-
@talihsiz
Hazır listeyi yayınlamak içinde bir ay beklesinler sonra mülakat sonuçları için beklesinler onlar hep beklesinler. -
Yöneticiler onay vermeden yayinlayamiyorlarmis. Demek ki bir torpil dönsün diye liste bekletiliyor @rlg
-
@talihsiz 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı içinde söyledi:
Yöneticiler onay vermeden yayinlayamiyorlarmis. Demek ki bir torpil dönsün diye liste bekletiliyor @rlg
kardeşim bugun olmazsa yarın kesin açıklanır mı dediler. facebook grubunda mart başı diyorlardı da.
-
Normalde dun aradim. Dediler ki bugun arkadaşlar çalışıyor yetisirirlerse 5 bucuktan sonra aciklanacak dediler. Bende 5 e doğru tekrar aradim. Liste hazirlandi ama su an yöneticiler burda degil onay verdikleri an yayinlicaz bugun olmasa bile yarin aciklanir dediler. @ikameci