2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
Mülakat sınuçlarının açıklanması ne kadar sürüyor ortalama bilen var mı
-
Arkadaşlar hepimiz burada toplanim mulakatla ilgili paylasimlarimizi yapabiliriz Allah sonumuzu hayir etsin
-
@ky061
Ok -
Mülakatlar bugün başladı sanırım. Hadi bakalım herkese kolay gelsin Allah yardımcınız olsun dostlar
-
Nasıl geçiyor acaba girenlerin mulakati
-
Arkadaslar giren arkadaslara ulasalim ve bu sayfadan konular hakkinda bilgi paylasiminda bulunalim lutfen
-
Bende merak ediyorum mülakat nasıl gidiyor ama kimseden ses yok
-
Mülakata giren arkadaşlar bilgi paylaşımı yapar mısınız
-
Yarın sabah ben gircem bakalım ne sorarlarsa yazarım hocam galiba giren yok ya da soruları yazmak istemiyorlar
-
Ewet galiba kimse yazmak istemiyor. Siz yarın bizi aydınlatırsanız çok sevinirim
-
Belli olmaz sürü psikolojisine kapilipta mülakat çıkışı bende yazmaya bilirim
-
Yazarım hocam aman soruları yazarım girip çikamda bir stresi gitsin ustumden.
-
@rlg kimlik harici bir belge lazım değil, değil mi?
-
Komisyon guleryuzlu genelde sorularda yardimci oluyolar ilk basta kendini tanitmani istiyolar sohbet havasinda geciyo ardindan zarf sectiriyolar benim zarfimdaki sorular
1 sefiller eserinin yazari
2 tarimi gelistirme yontemlerinden 2 tane say
3 cok partili hayata gecisi sona erdiren gelisme -
son zamanlarda mülakat sorularını paylaşan kişi sayısı özellikle b kadro için oldukça azaldı. GTB ilanlarında da aynı durum söz konusu idi. Bir anda bütün forum kullanıcıları kayboldu, sonra geri döndüler. Tahminen bunda da farklı bir durum olmayacak gibi duruyor.
-
Anadolu yakası...Osmanlı Devleti hangi anlaşma sonucunda dağılmaya girmiştir.? Sabahları bitkilerin yapraklarının üzerindeki küçük su damlaciklarina ne ad verilir? İnsanlığın ikinci atası sayılan peygamber kimdir?
-
Teşekkürler hocam. Çok şükür atlattınız darısı bize
-
@Economics
İnşallah dizinde güzel geçer hocam.aynen atlattım skintisi yetmişti artık. -
Bende şimdi çıktım mülakattan heyecan yapmayın arkadaşlar komisyon üyeleri gayet sıcaklanlı bilemediğiniz yerde yardımcı oluyolar sohbet havasında geçti zarftan 3 soru çıktı biri emevileri kim yıktı biri devletlerin birbiriyle kurdukları ekonomik ilişki nedir diğeride pttnin mobil hattı nedirdi herkese başarılar
-
@bines
Hocam cevapları ne bunların bildiniz mı üçünude?