2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
@avukatı_mısın son bir kaç yıldır böyle ondan önce mülakatlar aynı gece açıklanırdı
-
2017 itibariyle ptt de maaşlar şu şekilde 2600 küsür net maaş haftasonu çalışılan postahaneler ek maksimum 500 daha veriyor.
-
@aliveli hocam buna ilave istanbul tazminatı gibi bir durum var mı?
-
Sözleşmelinin kadroya geçmesi mümkün mü bilen var mı acaba? Ayrıca askere gitmeden işe girmiş olsak askere giderken sıkıntı çıkar mı sözleşmeli kadroda
-
@totti istanbul tazminatı olduğunu sanmıyorum , yahut doğu vs askere gidince çıkmazsın isten hakların korunur
-
Benide cvplayın ya girecemmi listeye :")
-
83.7 ye gelir mi ya
-
kaça gelir sorularının cevabını gümrük ve açıklanması beklenen alımlar verecek dostlar , 80 üstünün şansı var bu alım için , bir de maşı düşündüğümden iyiymiş
-
Bende maaşa şaşırdım bekledigimden baya iyi:) nasip olsa da girsek keşke
-
Aliveli gümrük acıklanmasa durum ne olur tahminini yaz ya :))
-
3 sene sonra şeflik sınavları varmış sanırım acaba maaşa etkisi ne kadar olur nasip olur da bir kuruma girersem o kurumun bütün mevki maaşlarını yazacam forumlara
-
@totti
:))) -
Az cok tahmin yapalim ben hiç bilmiyorum burasi onceden kac aldi kacla kapattı simdi nolur @aliveli
-
@talihsiz işi herçeği 2016 kpss den bu yana yerleşen aday sayısı hala çok az bu yüzden yüksek olacak
-
Anlasıldı aliveli bu alımında 84 altını görmeyecegini düşünüyo Budamı gol degil lan
-
puan için tahminim gümrük açıklanırsa 82 bandına düşeceği, açıklanmazsa 84 civarı kapatacağı yönünde
-
Arkadaşlar puan tahmini olarak değilde şöyle bir durum var, 2016/2 atamaları ilk alım olsa da puanlar çok düşük kapattı, maliye için 85 küsurleri gördük. Bu da demek oluyor ki, iibf sbf p3 puanları çok yüksek değil bu sene. Bu durumda p3 ile alım yapılan yerler genel olarak düşük kapatacak demektir. Başvuruları yapın dostlar, düşer mi bilmem ama 80 puanlar bile p3 puanda iyidir
-
@Antimülakat hocam 85 puanlı iktisat mezunuyum iibf'de 2500lü sıralamalardayım genel sıralama 15bin , puanlar bence yüksek ama insanlar tercih için puanlarını diğer atamalara saklıyor gibi
-
@Antimülakat
Vay hocam nerelerdeydiniz sesiniz çıkmadi bende ozelden hastamisiniz soruları cevaplayan yok yazacaktim. -