2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
@Leviathan Özelden yazdım hocam sağolasın.
-
Sınav konularında ki din kültürü kısmını hala algılayabilmis değilim
-
Arkadaşlar benim mülakat gün ve saati alesin olduğu güne denk gelmiş ne yapabilirim bi fikir verin lütfen?
-
Din kültürü ne alaka.ne sacma konular
-
Ptt dağıtıcı olarak başvuru yaptım ve kabul edildi mülakata çağırdılar öğrenmek istediğim 1. konu B ehliyetim var A2 yok sorun olurmu ? 2. konu işletme yönetimi mezunuyum ayrıca lojistik son sınıftayım ve tek dersim kaldı kabul edilirmi ?
-
Ptt dağıtıcı olarak başvuru yaptım ve kabul edildi mülakata çağırdılar öğrenmek istediğim 1. konu B ehliyetim var A2 yok sorun olurmu ? 2. konu işletme yönetimi mezunuyum ayrıca lojistik son sınıftayım ve tek dersim kaldı kabul edilirmi ?
-
Arkadaslar başvuru belgemizi de yanimiza aliyomuyuz yoksa sadece kimlik kartıyla mi gidyoz yardimci olurmusunuz
-
Arkadaşlar il il taban puanlara ulaşan var mı? Ulaşanlar aracılığıyla tablo yapabiliriz.
-
Mülakata sadece kimlik ile gidiliyor
-
Arkadaşlar elinde önceki dönem ve yıllarda sorulan mülakat soruları olan var mı acaba
-
Avrupa yakasına evrak teslimi yapan arkadaş var mı
-
Bana biri cvp verebilirmi antimulakat aliveli ve diger arkadaslar bu 2016 kpss ile alinacak son ptt alimimi baska alim olurmu bu puanla son sansim bumu yani
-
@keynezyenciii sanırım 2017 için bu sondu. Cünkü 2500 kişilik alım olacak demişlerdi. Bugün mü girdiniz mülakata
-
2018 sinavina kalan o alti aylik donemde alim olmaihtimali varmi
-
Son cumlyi gormemisim busraa benim 6 mayis mulakatim
-
@keynezyenciii daha girmeden bu umutsuzluk niye
-
@keynezyenciii
Bence olur 2018 de bir alim daha yapilir.gumrukte yapar ptt de kyk de..yapmazlarsa da alsin baslarina calsinlar kurumlarini. -
@büşraa istanbuldan elendim cunku :):):(
-
@rlg alsinlar baslarina calsinlar :):):):)
-
@keynezyenciii umarım bu defa olur