2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
@azziizz
İktisat kodu 3213 -
Şu an aktif bir başvuru bulunmamaktadır yazıyo bende
-
Surekli sayfayi yenilememe ragmen bi tűrlű olmuyo. Su an aktif başvuru bulunmamaktadır diyo. Neyse hayırlısı olsun denemeye devam:)
-
sagol rlg ama olmuyo bakalım hayırlısı bi hata olursa haber ederim burayı
-
Sayfa aktif ama defalarca denememe rağmen mezun olunan bőlűmle seçtiğim bőlűműn uyuşmadığını iddia ediyor:))yeminle beni kendimden şűphe ettirdi:face_palm_tone2:
-
Benim de aynı şekilde mezun olunan bölüm uyuşmadı diyor
-
Dostlar tercih edilebilecek 2yer var değil mi? Bide bende bölüm kodu falan çıkmadı
-
arkadaşlar ulastım sonunda ptt ye durmadan mesgul calıyordu bu sene programda hata oldu gecen senelerde cok az karsılasmıstık dedi dünden beri ugrasıyoruz ösym den bilgileri cekerken karısıklık oluyo dedi eger düzeltilemezse 2 gün daha uzatacaz basvuruları dedi. siz ara ara deneyin ben oyle yapıyorum .
-
@azziizz Bende de aynı hatayı verdi. Seçtiğim bölüm ile mezun olduğun bölüm aynı değil diyor. Umarım düzeltilir.
-
Sonunda başardım ama epey uğraştırdı:)
-
kamu yönetimi mezunu olmama rağmen yöksis te siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunu olduğum yazdığı için sınava başvuramıyorum
-
Arkadaşlar en az 10 kere baştan bilgileri girdim ama sonunda oluyor. Biraz ısrarcı olup tekrar tekrar baştan girin. Kulak asmayın yani su yanlis bu uyuşmadı demesine:)
-
@iddaaw3435 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı içinde söyledi:
kamu yönetimi mezunu olmama rağmen yöksis te siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunu olduğum yazdığı için sınava başvuramıyorum
aynı sorun bende de var gereklı yerlere bu sacmalıgı bıldırmelıyız
-
bölümlerle alakalı sorun ıcın aradım
-evet sacmalık farkındayız ama bu saatten sonra yapacagımız birşey yok bir sonrakı alımda düzeltiriz diyorlar
0312 509 56 74 bu numarayı arayın -
4 5 kez denemenin sonunda benim basvuru da oldu. Bilgisayardan daha cok sorun çıkıyor, tavsiyem telefondan yapın
-
bölümle ilgili sorun yasayanlar BİMere yazsınlar
-
telefondan girince oldu sonunda
-
başvuru sonrası çıktı falan veriyor mu arkadaşlar bende herhangi bir döküman oluşmadı ayrıca başvurunun gerçekleşip gerçekleşmediği nasıl anlaşılacak ( ayrıca şuan pc crome tarayıcıdan sorunsuz işlem yapılabiliyor )
-
@Steve-McManaman
Hocam telefondan yaptım ben.evet başvuru ekranini telinize indiriyor onaylaninca -
Arkadaşlar, 2 senelik Sosyal Güvenlik mezunuyum. Ek-2 listesindeki okullardan kastı nedir? Ben dağıtım için başvuru yapamıyor muyum? Yardımcı olur musunuz?