2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
Arkadaşlar ilan metninde olmayan bölümlerden mezun olup da başvuru yapamayanlardan bir kaç kişi özel olarak ptt gen. müd. giderek durumu belirtsin. Transkript ile gidilirse aynı içerikte ancak farklı isimde olan bölümlerden mezun olunduğunu anlarlar. Bence kurum yaptığı hatanın farkında değil acilen konunun çözülmesi gerekiyor.
-
arkadaslar mulakatlarda istanbul da mi olucak acil bilen yazsin lutfen
-
İstanbula acılan ilanda mülakaf Ankara da mı olmalı
-
@keynezyenciii geç gordum kb...adres-eğitim-sağlık durumu-sicil kaydı-askerlik-tercihlerin ..resim felan istemedi,bende şaşırdım:)
-
@Antimülakat ptt genel müdürlüğüne yakinnolsam gidecektim hocam ne yazikki aynı şehirde dahi değiliz olan arkadaşlar var ise giderlerse harika olur
-
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunları ile ilgili konu hakkında PTT'ye mail atarak durumu açıklamaya çalıştım. Daha sonra aynı şeyi Bimer'e de yazdım. Sizler de aynı şeyi yaparsanız daha çok şansımız olabilir.
İstihdam ve Kariyer Şube Müdürlüğü: iskar@ptt.gov.tr
Bimer: https://www.bimer.gov.tr/
-
Tahmini Puanlari alsak nasil olur? Mesela 84 altinda kapatir mi sizce
-
arkadaşlar anadolu ve avrupa yakası ikisini de seçebiliyoruz değil mi?
-
@Antimülakat siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunları tercih yapamıyorlar mı ? yapıyorlarsa hangi bölümü işaretliyorlar. teşekkür ederim.
-
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu arkadaşlarım, durumu mail aracılığıyla bildirdim. Fakat geri dönüş olduğunda SBKY mezunlarının tercih yapamayacaklarını ilettiler.
-
Ben böyle saçmalık görmedim yahu niye SBKY mezunları tercih yapamiyor. Okulların büyük bölümü KY iken SBKY ye döndü. İnsanların suçu ne?
-
@Antimülakat değişti de ne oldu sanki daha mı iyi bölümden mezun olmuş olduk.Bu sisteme akıl sır erdiremiyorum.
-
@Jaromi kesinlikle ders içeriklerinde bir iki ders değişti. Mantalite aynı, çok yerini bulan bir değişiklik değil, tamamen kitleye hoş görünme maksatlı bir hamle.
-
Hak yiyen elbet yerini bulur. Fakat bu zihniyet canımizi daha fazla yakacak biliyorum . Sbky mezunu başvuru yapamamaktadir ne demektir ya.zihniyetsizler
-
Kamunun iibf den farkı ne fakültemzden mezun onlarda niye basvurulmuyor sacmalamıslar
-
gazi üniversitesi makine 2 yıllık mezunum bolum hatasi aliyorum nasil yapacam
-
@Steve-McManaman 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı içinde söyledi:
luslararası ilişkiler ile bu bölümün eşdeğer olduğunu cümle alem biliyor bugüne kadar ki tüm başvuru işlemlerinde bu böyle oldu nedense ptt de farklılık var aynı durum sadace bu bölümde değil birçok başka bölümle alakalı sorun yaratıyor
.arkadaşlar sbky mezunuyum aynı problemı bende yasıyorum maıl attım ben geri dönüş oldu dıyolar kı alım olacak bölğmler gerekli hükümlerde yazıyor 2017/1 personel alımında sıyaset bilimi kamu yönetimi bölğmünden alım olmayacak dıyor. bimere yazalım . böyle bi saçmalık olamaz ısrarcı olalım -
@eminx7
2 yilliklar için dagitici bölümüne alinacaklarda aranan şartları yazan ek2 listesindeki bölümlerden birinden mezun olmanız gerekiyor -
@emeklİşsiz 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı içinde söyledi:
ben mail attım şikayet hattına cevap geldi bende sbky mezunuyum dıyolar kı alım yapılacak bölumler gereklı eklerde açıklanmıştır sbky bölümğnden alım yoktır . bimere yazalaım arkadaşlar herkese söyleyin -
@Antimülakat birkaç sbky li başvurusu ciddiye alınmayacaktır bir başlık açabilir misiniz hocam destek için diğer bölüm arkadaşları da destek vermeli bu adaletsizliğe