2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
15.02.2017 22:06 tarihinde internet üzerinden başvuru alındı.
16.02.2017 16:36 tarihinde BİMER tarafından ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI tarafına sevk edildi.Başvuru tarihi geçmiş olacak sonuçlanana kadar ama yazmasam içimde kalırdı, en azından bundan sonraki başvurular için bir şansımız olabilir.
-
Bende bimer yazdım arkadaşlar lütfen duyarlı olalim bu konuda
-
İsterseniz bende yazabilirim sizin için benim bölümde sorun ama maduriyetiniz saçmalıktan öte olduğu için yazabilirim
-
Bölümde sorun yok yazacaktim
-
@rlg hocam harika olur destek teşekkürler
-
arkadaşlar bu sbky ve ky meselesi için hem bimere hem ınfo@ptt.gov.tr ye hem iskar@ptt.gov.tr ye yazdım okuldan tüm arkadaşlara yazdım onlarda maıl attı sızlerde okuldakı arkadaslarınıza yazdırın bimerden başka bu meselyi çözecek kımse yok. hallolma ıhtımalı yüzde 25 bıle değil ama ilerde dava acsak elimizde çabaladığımıza daır bişeyler olması lazım
-
@rlg dostum nerde yaziyor oo
-
Seçtiğiniz Bölüm ile Mezun Olduğunuz Bölüm Uyuşmamaktadır. bu hata nasil duzeltcem
-
arkadaşlar ben de şuan başvurmaya çalışıyorum ama mezun olduğum işletme fakültesi siyaset bilimi ve uluslararası ilşkiler bölümü liste de yok.iktisadi ve idari programlar bölümü diye birşey var onu mu seçmem lazım bilgisi olan var mı?
-
@eminx7
Bölumunuz nedir hocam ? -
@zweig
Hocam iktisadi ve idari bilimler bölümü ayrı bölüm bildiğim kadarıyla seçin bir ama hata verebilir. -
@rlg sanırım farklı,ben başvuruyu bitirdim başarıyla tamamlanmıştır diye birşey çıkmadı.Bizim bölümden alınmama durumu var mı acaba veya uluslararası ilişkileri seçip bi daha mı başvursam bilginiz var mı bu konu da hocam?
-
@zweig
Oda olmaz galibada onuda deneyin uluslararası ilişkileri işaretleyip sadece..Birkaç tane bölümün skintisi var başvuruları kabul edilmiyor evet. -
@rlg o da olmadı maalesef önceki tartışmaları şimdi gördüm zaten,gümrük açıklanır umuduyla bugüne kadar bekledim ama belli ki bunu da kaçırdık.Devlet kafaya takmış bu sene bizi mağdur edecek belli bu kadar saçmalığı nasıl üstüste yapabiliyorlar yoksa gerçekten aklım almıyor,neyse sağlık olsun sağolun yine de hocam
-
@zweig
Estağfurullah bir şey yapmadım.Maalesef bu bölüm maduriyetlerinize bende üzüldüm.Demin başvuruyu yaptım başarılı demedi yazmişiniz o safhaya kadar hata vermemiş tekrar nasıl yaptıysanız bir daha aynı aşamalarda yapın bakalım yine başarı değil derse umut yok hocam maalesef. -
@rlg En sonda küçük bi yazıyla mezun olduğunuz bölümle uyuşmamaktadır diyor maalesef,burda belki bir kişi daha başvurur pttye diye biz gümrük sonucunu beklerken bunların bu kadar sorumsuz olması kızdırıyor beni.Bu saatten sonra da bizim bölüm eklenmez zaten hayırlısı artık inşallah hakedenler girer en azından
-
@zweig
Amin hocam..İnşallah sizde Gümrüge yerlesirsiniz bu kadar duyarlı olduğunuz için tsk'ler.Evet değiştirmezler en azından yaptıkları saçmalığı kabullenseler ve diğer alacakları personel ilanlarinda bunu telafi etseler. -
@rlg inşallah umduğunuz gibi olur hocam,bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin,tekrardan teşekkürler bu arada
-
@zweig
Peki.onemli değil. -
Arkadaşlar Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümüyle ilgili olarak BİMER başvuruma cevap geldi. Olduğu gibi aktarıyorum:
Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi Esas Sözleşmesinin Yönetim Kurulunun Görev ve Yetkileri Başlıklı 16 ncı Maddesinin (k) bendinde “Tüm Şirket personelinin atanmasına karar vermek ve bunların görev ve yetkilerini belirlemek.” , Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde İdari Hizmet Sözleşmeli Olarak İşe Alınacaklarda Uygulanacak Usul ve Esasların 4’üncü maddesinin (g) bendinde “Atanacağı pozisyon için Yönetim Kurulu tarafından belirlenen öğrenim şartını haiz olmak.”
Hükümleri yer almaktadır.
Şirketimiz personel alımlarında kullanılacak nitelik kodları sunduğumuz hizmetler ve bu çerçevede ihtiyaç duyulan branşlara göre Makamca belirlenmektedir.
Bilginizi rica ederiz.
Yani diyor ki kurum başvuramazsınız diyorsa başvuramazsınız. Kasıtlı yapılmış bir şey olduğunu düşünmüyorum ama memur seçerken adaydan profesör seviyesinde bilgi isteyip de 'Sb ve ky' mezunlarının bu ilana başvuramamasına sebep olacak hatayı yapmak gerçekten ülkemizde bu tür işe alım süreçlerinin nasıl baştan savma yapıldığının güzel bir örneği.
Benim bu işe ihtiyacım yok ama Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu olup da başvuramayan ve bu işe gerçekten ihtiyacı olanların durumu ne olacak? Bunca insanın hakkına girmekten, hakkını engellemekten korkmuyorlarsa ne denilebilir ki?