2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
Arkadaşlar perşembe akşam gerçekleşecek olan iibf twit etkinliğinde bakan beyin yanında özellikle sayın cumhurbaşkanımız ve başbakanımızı etiketlemeyi unutmayalım. Ve lütfen destek olalım artık
-
@saay maşallah hocam an itibariyle takip ettigim her sayfada iletiniz var:) takdir ettim
-
@bombiksmori sağolun ya geçen defa haberimiz yok diyen arkadaşlar olmuştu. Twit atıyoruz ama ilgilenecek mercileri pas geçiyoruz. Aslında oralara bu işi çözebilecek mercilere sesimizi duyurmamız gerekiyor. Elimi taşın altına sokayım dedim artık
-
@bombiksmori ,gerçek olması gereken,işini şansa bırakmayan bir iibf'li @saay Tebrikler
-
@Kutyler sağolun hocam
-
@talihsiz
Belki cuma açıklanır hocam.torpil beklerler tabi torpil için mülakat getirdiler. -
@rlg ama şu an puana göre alınacak. Su an torpil işlemez
-
@Dmt
Doğru mülakat listesine işlemez amma mülakatta işler.Aciklansada baksak girebildik mı listeye -
0312 509 56 09 bu numarayi arayip sorsaniz bugun aciklanir mi diye @rgl @Dmt
-
@talihsiz
Ok -
İskurun 3000 personel alımı hakkında ne dusunuyorsunuz?
-
Talihsizin verdigi numaradan arayip cevaplari buraya yazalim.
-
@talihsiz ok
-
@rlg sgk alımını diyosunuz galiba ama o kesinleşmedi sadece izin istedi. Kurum kendisi mi alır merkezi mi atarlar belli değil. O da ptt gibi parca parca alırsa şans düşük oluyo maalesef
-
@Dmt
Yok yok işkur alımı 3000 kpss şarti falan yokmuş arkadaşın dediğine göre ben inceleyemedim tel açmadı -
@rlg duymadım ama sanırım meslek danışmanlığı için olsa gerek. Ama bunlar gecici oluyo. Memuriyet değil bildiğim kadarıyla
-
Aradım verilen numaranın sonu 76 olarak arayın dedi bayan aradım şimdide öğle arası olduğu için bakmadilar bir kaç saat sonra arayim
-
Aynen ogle arasi diye benimki de acilmadi. 1 den sonra tekrar arayalim.
-
-
@talihsiz
Ok