2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
@frkngngrr
Ek2 listesindeki bölümlerden mezun olmanız gerekiyor şartları bu.yinede başvuruyu deneyin sizin bölüm varmı ek 2 listesinde incelemedim ben. -
@rlg Sosyal güvenlik yok
Kargo hizmetleri
Lojistik
lojistik yönetimi
posta hizmetleri
Uluslararası lojistik
uluslararası taşımacılık ve lojistik
uluslarası taşımacılık yönetimi
var
ben bu bölümlerden birisine dahil olamaz mıyım? -
@frkngngrr
Olamazsınız diye biliyorum..denemekle bir şey kaybetmezsiniz başvurmaya çalışın.Basvurunuz olmazsa dahil olamıyorsunuz demektir. -
@rlg
Ama böyle önemli kurumlarda aldatmaca şüphesi ile yaklaşılırsa sonuçlar kötü olabiliyor. -
@rlg Teşekkür ederim ilginiz için iyi akşamlar
-
Arkadaslar telden yaptım basvuruyu ama kısa srdü sanki foto falan istedimi tcno bilgiler mezuniyet yılı üni puan posta kodu baska bişe varmıydı? Avrupa anadolu sectm basvurunuz alındı yazdı bi hatam varmı
-
siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümü mezunu olduğum için başvurum kabul edilmiyor uluslararası ilişkiler ile bu bölümün eşdeğer olduğunu cümle alem biliyor bugüne kadar ki tüm başvuru işlemlerinde bu böyle oldu nedense ptt de farklılık var aynı durum sadace bu bölümde değil birçok başka bölümle alakalı sorun yaratıyor
-
@keynezyenciii avrupa ve anadolu aynı anda basvurulmuyor dimi..Foto istemedi benden de..Merkez kısmında seçenek olarak sadece 'başmüdürlük' var,onu mu seçecez
-
Aynı anda basvurdum serhatbirine ekle de digerine bak
-
@keynezyenciii şimdi yapabildim hem avrupa hem anadolu ...Sorun çıkmaz inş.. Başmüdürlük kısmı dogru dimi onu seçicez??
-
Bende öyle yaptım serhat yanlssada bana ne adımlardan gectgini söylermsn yanlsmı acaba telden yaptıgım için emin olamıyom
-
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum bölümü kabul etmiyor ya bu ülke sistemi genel anlamda şaka yada son zamanlarda yaşanan herşey bir rüya gerçek olamaz yani yok artık!
-
@Nles başvuramayacak mıyız biz şimdi bu nasıl iş arkadaş ya!!
-
siyaset bilimi ve uluslararası ilşkiler mezunuyum başvuru yapabiliyorum bir sıkıntı gözükmüyor
-
düzeltiyorum başvurum kabul edilmedi çok saçma bir durum
-
@Jaromi kabul edilmeyecek gibi görünüyor fakat yarin hepimiz aramaliyiz sanmıyorum ama belki düzeltirler
-
siyaset bilimi mağdurları başvurabilen var mı
-
@iddaaw3435 maalesef denedim olmadı.Aradım ama ordakilerinde pek bir bilgisi yok.Sizin gibi çok şikayet varsa gerekeni başkanlık yapar tarzında birşeyler söyledi.
-
bende denedim olmadı ptt insan kaynaklarına mail attım sizde atın arayın son 2 gün yoksa herşey için çok geç olacak
-
öğrenci işlerini aradım mezun olduğum üniversitenin 2014 sonrası siyaset bilimi eklenmiş