2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
-
bakan 500 kişi İstanbul'un geleceğini, geri kalan 2000 kişinin 2017 içinde geleceğini söylemişti zaten
-
Gişe ve büro gorevlisi farkini bilen yazabilir mi
-
Hepsi istanbul. Avrupa yakasi 200, Anadolu 167diye gordum
-
Peki kaça kadar dűşer arkadaşlar? Bi őngőrűsű olan var mı?
-
Şu durumda puanların kaça kadar düşeceğini kestirmek zor. Şöyle bir durum var Gümrük Bakanlığı hala mülakat sonuçlarını açıklamadı dolayısıyla eğer bu ilan kapanana kadar açıklanmazsa yüksek kapatabilir çünkü belirsiz bir durum var. Bir çok kişi o riski almayacaktır. Eğer Gümrük açıklanırsa belki puanlarda 2-3 puanlık bir düşüş yaşanabilir. Bu aralar değişik bir süreçten geçtiğimiz için sürprizler olabilir. Bence 75 ve üzeri alanlar değerlendirsin.
-
@azimligenc zor gibi denemekle bişey kaybetmezsinnn.. umutt işte..
-
@Antimülakat hocam kestirmesi zor ama sizce bu da gümrük gibi 79 80'lere düşer mi var mı bi öngörünüz?
-
@hgrotius ama memur olarak atanmıycaz ki sözleşmeli personel o kadar alıyor mu?
-
pttde çalışan biri aldığı maaşı yazsa keşke
-
@avukatı_mısın evet hocam gümrük aciklamasi lazım kesinlikle.. Eğer yarın mesai saati bitimine kadar gümrük aciklanmazsa çoğu kişi gene ptt ye de başvuracak.çünkü pazartesi ptt başlıyor..bende gümrük açıklanırsa 2 3 puan düşeceği görüşündeyim.. Bu ilan kapatana kadar da değil maalesef hocam yarın kesinlikle açıklanmasi lazim çünkü herkes pazartesi salı yüklenecek hiç düşünmeden
-
@totti sordum arkadaşa ptt de yeni başlayan maaşını öğrenip döncek inş
-
Şahsen ben sbui mezunuyum 86 puan aldım gumruk işi belli olmasa dahi pazartesi basvuru yapıcam peki gümrük işide olursa ptt den vazgeçebiliyor muyuz öyle bi şansımız var mı ???
-
@totti
Hocam 2400_2700 arası bildiğim kadarıyla. -
@mervetohum hocam ptt sözleşmeli olduğu için herhangi bir engel olacağını sanmıyorum ancak ptt yüksek puanı olan ve her yıl merkezi atama ile 657 ile kadrolu bir yerlere geçenleri nasıl tutuyor onu da bilmiyorum. İlk sözleşmede belirli bir süre çalışma zorunluluğu koyabilirler mi? Hukuki açıdan o konuda da net bir fikrim yok ama ben ptt'den, gümrüğe veya merkezi atama ile bir yere geçişlerde bir şekilde geçileceğini düşünüyorum.
-
@mervetohum alıyor ancak başlarken değişik bir sistemi vardı ptt'nin ilk 2 ay yarım maaş vs gibi .
-
@Antimülakat teşekkürler hocam
-
82.4 işe yararmı bu ilanda ? taban kaçı görür
-
Mülakata giriş listesini merak edenler varsa Gümrük ve Ticaret Bakanlığının en son mülakat listesine bakabilirler. Mülakat sonuçlarını bilmem kaç gündür açıklamadıkları ve p3 ile alım yaptıkları için muhtemelen oradaki çoğu kişi PTT'yi de yazacak. Daha sonra iki kurumu birden kazananlar olacak ve birini tercih edecek diğer kurumun açtığı kadro boş kalacak, yedekti şuydu buydu derken insanların 1-2 ayı daha çöpe gidecek. Gerçekten işe alım süreçlerinin bu kadar yavaş ve baştan savma, sanki zorla alım yapıyormuş gibi yapıldığı başka bir sistem başka bir ülke var mıdır acaba?
-
@avukatı_mısın ptt ik ya mail atsak konu hakkında bir katkısı olur mu ? imkansıza yakın gibi duruyor