2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
@Antimülakat eyvallah hocam.
-
Arkadaslar belge teslimi icin saglik raporu alan oldu mu ? Ucretli diyorlar rapor icin. Dogru mudur acaba..
-
@magduriibfli 200 liraya yaptırdım ve 1 gün uğraştım ancak bazı hastanelerde 4 saatte alabilen arkadaşlarım oldu gitmeden önce arayın hastaneyi öyle gidin bence
-
@magduriibfli ben de devlet hastanesinden 200 tl ödeyerek aldım.sabah 8'de hastaneye gittim 3 gibi de raporu almış oldum.7 poliklinikte muayene olman lazım.tavsiyem önce dahiliyeye gitmen.çünkü idrar, kan tahlili isteyecek ne kadar erken verirsen sonuç o kadar erken çıkar.bir de hasta odadan çıkar çıkmaz girip heyet raporu alacağını söylersen doktor anlayış gösteriyor.şimdiden kolay gelsin.
-
@Malthus06 @mahallesnafi tesekkurler arkadaslar
-
Istanbul icin goreve cagrilmis bulunmaktayim.şukur guv.sorusturmasi yeni bitti.darisi bekleyenlerin basina
-
@Teklif-eğrisi 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı içinde söyledi:
guv.sorusturmasi yeni bitti.darisi bekleyenlerin basina
hayırlı olsun hocam güvenlik soruşturması ne kadar sürdü acaba
-
@Malthus06 tam hatirlamiyorum ama 2 ayi gecti sanirim
-
@Malthus06 2 ayi gecti sanirim
-
İyi günler arkadaşlar ben gişe ve büro görevlisini asil olarak kazandım fakat sgk denetmenliğinde yedeklerdeyim ve yedekler 4-5 aya belli olur diyorlar , eğer ptt de işe başlarsam sgkya geçişte sorun olurmu bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi teşekkürler şimdiden
-
@Rybczynski-59 ben de pttye asil olarak atandım ve şuan guy için mülakat bekleyenlerdenim.bir sürü yere danıştım,istifa edip geçebileceğimi söylediler.
-
@Teklif-eğrisi eyv hocam
-
@Rybczynski-59 olmaz hocam geçersin, kimse seni orada tutamaz.
-
Istanbul'a atanan 500 kişi çağırmaya başladı sanırım.
-
2016 p35 im 88 boyle sistemin ve sansimin gelmisine gecmisine kufrederek ptt ye gidiyorum.dalga geceni mi ararsin aciyarak bakani mi hepsi var.darbe muhabbeti olmasa belki daha cok sinava girecek daha iyi yerler kazanabilecektim.2017 kpss puani da rezil.gel de isin icinden cik.her iste bi hayir var diyorum.15 temmuzu yasatanlarin Allah belasi i versin .asil darbe bizim puanlara oldu
-
@Teklif-eğrisi dostum ptt yi kazanmak isteyipde gidemeyen binler var kime bu artistliğin . beğenmiyosan başlama ptt ye
-
@herşeynasip kendi isine bak.hadi aslanim baska kapiya
-
@Teklif-eğrisi sen gibi düşüncesiz yobazlara ses çıkarmalı ki azıcık düşünerek konuşmayı öğrenesiniz
-
@herşeynasip dusuncesiz de sensin yobaz da sensin .uzatma isine git .forumda senin gibileri cok gordum hadi aslan hadi baska kapiya
-
@Teklif-eğrisi kendini beğenmiş efendi saygılarımı sunuyorum ve düşünmeye davet ediyorum