2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
@Teklif-eğrisi
O nasıl soruymus oyle -
@Teklif-eğrisi ne demiştim?ki
-
Hatırlayamadım ?
-
Ve ne oldu?
-
:)) Allam yaa
-
@De_lorean cehenneme hosgeldiniz.beceriksiz idareciler cok..ben burdan kacmaya calisiyorum 4.5 yildir falan
Iyi bi yer olmadigini anlatmaya calisiyordun -
@Teklif-eğrisi hangi ilde başladın ve görmüşsündür ne demek istediğimi ptt başka hiç bir kuruma benzemez full değişikler var
-
A grubu alt yapın varsa gözünü açmadan hazırlan derim gerçi mülakat var daha ağır torpil işliyor ben puanla girmiştim en son girenlerdenim mülakatsız ve memur olarak ama rahat ders çalışmak için çıkış saati belli olsun diye ama tayin vermiyorlar üstüne elenip duruyorsun iş bilince herşey sana kalıyor falan filan yolun açık olsun umarım iyi olur herşey
-
Arkadaşlar önemli bir konuda yardımcı olmanizi rica edicem..Ben PTT'de çalışıyorum 4 aydır şimdi herhangi bir bakanlıkta kurum için geçiş yapabilir miyim? 657 veya 399'lu kadroya? PTT'den geçiş hakkı var mı yani memurluğa kurumlararasi geçişle..Sizin de fikirlerinizi bekliyorum hocam @Antimülakat @aliveli @pareto_wilfredo
-
@gokhan geçilebiliyor, sözleşmeliden kadroya veya sözleşmeliden sözleşmeliye geçişte sorun yok.
-
Ptt'de statüm idari hizmet sözleşmesi diye geçiyor. Sözleşmelı personel değilim gibime geliyor içinden çıkamadım hocam @aliveli
-
@gokhan benzeri bir konu yine sorulmuştu dpb aramıp soruldu ordan hatırlıyorum ben de.
-
Yani kit olup olmaması bağlamıyor sözleşmeli olması geçmesi için yeterli bir statü dimi hocam eğer öyleyse çok iyi olur @aliveli
-
@gokhan evet. O zaman da ptt den kyk için gelmişti soru hatırladım şimdi.
-
Ama hocam dedigim şey mesela adam kyk'yi kazanmış pttden istifa edip direk evet kyk'ya gecis yapar ona eyvallah ama dediğim sey su benim; yatay geçiş gibi düşün kurumlararasi geçiş kyk'da boşluk var mesela ben talep etmek istediğimde pttden muvaffakat isteyip geçebilir miyim? üniversitelerde yatay geçiş gibi öyle düşün yani kyknin mülakatina sınavına girmek yok
-
-
@gokhan öyle bir uygulama duymadım hocam.
-
@gokhan https://www.tercihiniyap.net/haber/duz-memurken-a-grubu-kadroya-gecis-olur-mu bu konuyla ilgili yazımızı okuyabilirsin Gökhan.
-
Sn. Bakan az önce Tgrt'de konuktu.Programın sonunda 2017/2 atamasının akıbeti soruldu.Davada sona yaklaşıldığını ve 1750 kişinin işe başlayacağını müjdeledi.Bekleyen arkadaşlar için sevindirici haber.
-
@Antimülakat @aliveli hocam ptt 2017/2 de yedek1. sıradayım asil kazanan arkadaş guy kazandı feragat verecek
ptt nin kendi sitesinde 2017/2 sonuçlarını göremedim bir türlü sıkıntı olur mu ?