2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
Ben de dün girdim mülakata Anadolu yakası için gayet Güler yüzlüler ve yardım ediyorlar gerçekten.sorular: 1)shift+delete işlevi nedir 2)Avrupa'nın en küçük kenti 3) büyük Selçuklu döneminde Melikşah'ın güneş yılına göre hazırladığı takvim nedir
-
Pardon salı günü öğleden sonra girdim
-
@rlg evet hocam Allahtan hepsi bildiğim şeylerdi abbasiler dış ticaret ve pttcell
-
@bines
Hadi bakalım hocam hayırlısı..Ne zaman açıklanır acaba sonuçlar -
@rlg bugün sordum 1 aya kalmaz açıklarız istanbulun personel alımı acil dediler
-
@bines hocam 20 nisan falan diyen paylaşım var ama onlarda en geç nisan sonu diyorlar.
-
@meteboy08 net bir tarih söyleyemem ama en geç nisan sonu dedi oradakiler
-
@bines
Güzelmiş hocam hadi hayırlısı -
Girenlerin neredeyse hepsi güzel geçti diyor. Neye göre eleme yapacaklar acaba.
-
@Economics 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı içinde söyledi:
Girenlerin neredeyse hepsi güzel geçti diyor. Neye göre eleme yapacaklar acaba.
Adamlar aciyor bize moralimizi bozmak istemiyorlar
-
Mülakata giren arkadaşlar katılım nasıl gelmeyen çok mu
-
@Economics
Ben ilk siradaydim sabah girdim çıktım gittim ondan bilmiyorum gelmeyen oldu mu. -
@rlg tamam hocam sağolun
-
Bu ileti silindi! -
Burada da bir sınav sorularını bulma sözümüz vardı ama bir türlü adam akıllı bir bankaya ulaşamadık, umarız değerli dostlarımız kızmamıştır. Zaten bu zarftan soru çekme olaylarında çıkan geçmiş soruları bulma olayı da kolay olmuyor
-
@Antimülakat
Canın sağolsun hocam..Aynı sorular cikmiyormus zaten çok azı aynı olunca şansa kalıyor gerisi. -
@banka
Ne ücreti bu ? -
Arkadaslar yarim saat oluyo mulakattan ciktim.Anadolu yakasindan. Gorevli abinin dedigine gore yaklasik her gruptan 10 veya 15 kisi gelmiyomus dogal olarak sansimiz biraz daha fazla sorulara gelince turkyenin en karstik bolgesi orhun yazitlari nerede hangi dil ile yazildi bide gunese uzak gezegen...hakkimizda hayirlisi oslsun
-
Dostlar mesaji ogleden sonra attim ama simdi yuklemis internete tekrar hayirlisi olsun
-
@ky061
Güzel hocam 27 nişana kadar mulaktininda sureck yanılmıyorsam her gruptan 10-15 kişi gelmezse bayag bir gelen olmaz