2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
Benim de 82,, Kocaeli geldi.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar, umarım aynı sevinci mülakat sonrası da yaşar ve bizlerle de paylaşırsınız.
-
@Antimülakat taban puanlara ulaşabildiniz mi
-
@bonus araştırmalar devam ediyor hocam, biraz zor görünüyor TC kimlik numarası ile bakılması işleri zorlaştırıyor maalesef.
-
@Antimülakat şeffaf değil hiç bu kurum
-
@bonus birkaç güne taban puanlarını mülakat listesini açıklarlar geçen alımlarda öyle oldu hep
-
@bonus bence de hocam o kadar gizli kapaklı yapılmaz o iş, kesin duyulur bir sıkıntı var ise. O konuda problem olacağını sanmıyorum.
-
79 olanların çoğuna gelmiş benim 78,6 25 taneden bir tane bile gelmemesi saçma değil mi ?
-
Izmir gelenler var mi..kacla kapatti
-
Tek merak ettiğim bursa ve Eskişehir kacla kapatti .ilk tercihim ankara geldi istegim.ise ikinci tercihim olan bursa idi
-
@Teklif-eğrisi Bana izmir basmudurluk geldi ama kaçta kapattı bilmiyorum benim puanım 85 kusur
-
85 puanla tercihim İzmir gelmiş forumlarda 83 gördüm daha düşük görmedim belki de vardır.
Mülakat yeri ve zamanı hakkında tahmini olan var mı? -
Bana Ankara basmudurluk geldi puanım 79.46 herkese hayırlı uğurlu olsun inşallah
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Mülakatlar ilçeye yerleşenlerin ilçelerde mi yoksa merkezdeki başmüdürlükte mi olacak bilgisi olan varsa sevinirim. Birde Kocaeli Kartepe ilçesine yerleşenler var mı? mülakatta ki kişi sayısı max 8 kişi olacak tam sayıyı doldurdu mu yoksa daha az mıyız check edelim burdan isterseniz kaç kişiyiz mülakat için?
-
Mülakat listeleri açıklanmış herkesin Ankara'da olacak çoğu tarihte KPSS ile cakisiyor maalesef
-
@Leviathan düzeltme gelcektir muhakkak toplu mail atılması lazım
-
@Leviathan Hocam listeye ulasamıyorum ben sistemde mi sıkıntı var. Link atmanız mümkün mü. Bir de PTT msj atmış bana mülakatlar 27 Nisan tarihinde baslayaaktır diye.
-
@ParadoX http://ptt.gov.tr/ptt/#ptt_duyurular/AA33F67E-C1F3-449F-B07A-CE99B267CC90
Hocam her ilin farklı tarihte KPSS tarihini ben yanlış görmüşüm sanırım 27.05 e odaklamisim kendimi -
@Leviathan Bu kadar odaklanabilmen çok güzel kardeşim. listeye ulaşılamıyor ama sinir oldum. sen de liste varsa mail atar mısın yoksa da canın sağolsun
-
@ParadoX hocam bende liste var ama buradan nasıl atarım bilmiyorum mail adresinizi yazarsanız oradan atabilirim