2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
arkadaşlar mülakata giren varmı aramızda sorulan sorular neler yazsak çok güzel olur
-
@kamucukız bogazlar sorunu ilk defa hangi anlasmayla ortaya cikti..abbasilere son veren devlet..kast nedir..
-
teşekkür ederim hocam inşallah iyi geçmiştir
-
@Teklif-eğrisi
Cevaplar neler hocam ? -
@rlg Hunkar iskelesi ant..emeviler ..bilme ve isteme unsurlarinin birarada bulunup eylemin gerceklestirilmesi
-
Benzer sorularin gelme ihtimali cok az ..100den fazla zarf var .Sansiniza ne cikarsa artik.
-
@Teklif-eğrisi
Tskler -
Ptt mulakat sorulari: Tugrul bey doneminde acilan ilk medresenin adi ? Baskalarinin arkasindan konusmaya ne denir? Turkiyede aricilikta birinci olan bolge? Mulakata girecej olan arkdslra basrlr.
-
Arkadaslar belki gec bir soru olacak ama mulakata kalanlar herhengi bir belge teslimi yapmadilar degilmi?listede adi olanlar mulakat gunu kimlikleriyle gitmeleri yeterli?
-
@ali-asker
Kimlik belgesi mulakata giriste yeterlidir. -
@keynezyenciii kardesim yanlız degilsin
-
@rlg saol kardesim
-
mülakat için götürmemiz gereken evrak var mı kimlik dışında?
-
@totti
Yok sadece kimlik blgesi. -
Bugün ptt mülakatına girdim öncelikle kurulun nasıl insan eleyeceğini çok merak ediyorum bazıları çok kısa sürdü bazıları uzun sürdü soruyu bilenler bilmeyenler çok enteresan bir mülakat oldu açıkcası.
Mülakat bekleme sırasında görevli biriyle tanışma fırsatım oldu Sayın başkanın ptt için şubeleri artırma talimatı verdiği ptt'nin oyüzden bu süreci çok hızlı tamamlayıp tekrar alıma çıkacağını söyledi. 2017 için 2500 kişiden mi bahsediyosunuz dedim (şuan mülakatları devam eden sayı). Hayır ptt büro için tekrar alıma çıkacak ama bu 4001 mi olur iibf mi olur şuan bu belli değil dedi. Mülakattan olumsuz sonuç alacaklar için bir nebze bile olsa rahatlatıcı haberi sizlerle paylaşmak istedim.
-
istanbul sınavının yedeklerin kaça geldiğini nerden takip edebiliriz
-
arkadaşlar mülakatlar bittikten kaç gün sonra açıklanır sonuçlar? istanbul alimindaki mülakat ne kadar sürede açıklandı bilgi verecek var mi?
-
@memurtipliadam yaklasik 1 ay
-
@memurtipliadam fazla uzun sürmez. Bir arkadaşımız epey ihtiyaç olduğunu ifade etmişti.
-
Arkadaşlar mülakata geç giden veya başka gün giden var mı pazar alese girip öyle gitmeyi düşünüyorum normalde sabah saatlerinde mülakatım alırlar mı sizce dilekçe yazdım ona da cevap vermediler aynı zamanda ki dilekçeyide onlar yaz dedi diye yazdım zaten?