2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
İstanbul kazanan arkadaşlardan işe başlayan oldu mu
-
@Economi90 en erken 2haziran olur agustosa kadar bulabilir baslama
-
@Teklif-eğrisi
Guvenlik sorusturmasi hemen sonuclaniyor mu ptt,de hocam. -
Güvenlik soruşturması en az 1 ay sürüyor dediler. Daha da uzun olabilir dediler. Ama küçük illerden gelecek olanlarınki daha çabuk sonuçlanır demişlerdi
-
@Economi90
Ok -
@rlg 1 ay- 3 ay
-
-
Herkes için hayırlısı olsun mülakatlar bugün itibariyle bitti ay sonuna kadar açıklanacağı söyleniyor
-
@totti bize de söylenen en geç haziran başı. Çok beklenmeyecez gibi duruyor
-
Hocalarım ptt yi kazanan birisi istifa edip kyk ya geçebilir mi birisi sözleşmeliden sözleşmeliye geçiş için 1 sene çalışması lazım demiş ama ptt bu kapsama giriyor mu ve bu 1 sene olayı ne derece dogru
-
Kural olarak istifa edene bir 4/B'li 1 yıl geçmeden hiçbir kurumda yeniden 4/B'li olarak istihdam edilemez. Sözleşmesini fesheden ise yeniden başka bir 4/B kadrosuna geçiş yapabilir. Şimdi burada nasıl bir durum çıkıyor ortaya buyrun siz yorumlayın.
-
@Antimülakat hocam bir de şöyle bir durum söz konusu ptt ilk 4 ay deneme süresi veriyor beğenmezse seni işten atıp hukuki olarak hesap ta vermez sonuç olarak.boyle bir durum da ben de ptt yi beğenmedim deyip istifa etsem neden başka sözleşmeli bir kuruma gecis yapamayayım.haksiz miyim kyk dan buraya geçecek olsam tamam diyeceğim de ptt ihs yani sözleşmeli bir yer değil ama sgk da 4b olarak mi geçiyor bilmiyorum
-
Bu hafta ici aciklaniyor arkadaslar.hayirli olsun
-
@ali-asker hocam bilgiyi nerden aldınız ?
-
@Leviathan takdir edersin ki onu soyleyemem.ama saglam bi kaynak oldugunu soyleyebilirim.ayrica 2500 kisilik yeni alima cok az kaldigini da soyledi.
-
@ali-asker
İns.hayirlisi olur bakalim hocam tskler bilgi icin. -
@ali-asker Teşekkürler kardeşim bizimle paylaştığın için
Allah razı olsun -
Ptt 4b li değildir ihsli olacaksınız ve cehenneme hoş geldiniz diyorum
-
@De_lorean sen kendi cehenneminle ilgilen kardes!
-
@Teklif-eğrisi gelirseniz aynı cehennemde olcaz kardeş