2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
@asddfghgj güncelleme kısmı yok,başvuruyu iptal edip tekrar yapıyorsun.Bir sorun olmuyor,yapabilirsin.
-
@said bir zarf cekiyorsun 3soru var.toplamda mulakat 5dk suruyor
-
Arkadaşlar başvuruyu yaptım daha sonra tekrar değiştirme şansımız oluyor mu
-
@Antimülakat hocam ne zaman sonuçlar açıklanır bir açıklama var mı ilanda birşey göremedim
-
@totti 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı içinde söyledi:
ptt sözleşmeli atananlar merkezi atamada tercih yapıp sonra o kuruma geçebiliyor diye biliyorum peki ptt sözleşmeli atananlar gümrük içinde geçiş yapabiliyor mu bu konuda hakkında bilgisi olan ya da daha önce yapan birilerini tanıyan var mı?
soru güncel
-
@E_nsar net bir bilgi yok hocam. Taban puanları açıklamaları uzun sürmez.
-
@totti
Hocam şöyle cewap verem.gumruge basvuruyu rahatca yapabilirsin ve hatta mulakati bekle basarili gecerse ptt istifani verirsin.bu sekilde ogrendim arastirmalarim sonucu -
ilgili Kpss puanim olduğu halde sistemde yok ilgili Kpss puanın diyor
-
Geç te kaldım ama yapabileceğim bişey var mi acaba tüm şartları taşıdığım halde sistemdeki bi sıkıntı sanırım ilgili Kpss puanın yok diyor ?
-
@fatih-fdn hocam insan kaynaklarını arayın bilgi alın diyeceğim ama hafta sonu olunca o ihtimalde zor gibi. sistem kpss yılını ve puan türünü seçince otomatik puanı kendisi getiriyor aslında ama
-
Hocam başvuruyu tamamlayini Tıklıyoruz herhangi bir sonuç çıkmıyor acaba başvurun kabul edildi mi yoksa başvuru kabul edildi yazısını gormelimiyiz
-
@Antimülakat
Hocam başvuruyu tamamlayini Tıklıyoruz herhangi bir sonuç çıkmıyor acaba başvurun kabul edildi mi yoksa başvuru kabul edildi yazısını gormelimiyi -
@mikiteryan hocam başvuru yapan arkadaşlara soralım garanti olsun, arkadaşlar başvuruyu tamamladıktan sonra ne oluyor? @rlg acaba sen başvuru yaptın mı, yardımcı olursan seviniriz.
-
@Antimülakat başvurunuzun çıktısını alın diye ekran geliyor hocam, indirebiliyosunuz da bilgisayarınıza
-
@ozge2 ben istanbul icin basvuru yapmistim cikti falan almadim alin da demiyordu.evrak tesliminine gidicem yarin yine cikti falan istemiyorlar
-
Arkadaşlar mülakatlar tercih ettiğimiz ilde mi oluyor yoksa Ankarada mı ve 80,3 Ankara(gişe ve büro) için düşük bir ihtimal mi sizce?
-
@zweig tercih ettiğiniz şehir hangi bölgede ise orada gireceksiniz diye biliyorum
-
@büşraa kyk da öyle de burda bir açıklama göremedim ben de teşekkürler
-
80.4 ile Antalya Ankara Sakarya Tekirdağ Düzce Kocaeli filan yazdım ben de. Sonuçlar ne zaman açıklanır İstanbul için ne kadar sürmüştü listelerin yayınlanması ?
-
Dostlar ben bugun gidiyorum evrak teslimine insallah bi sikinti cikmaz sonrasinda sorularinizi bekliyorum elimden geldigince cevap verecegim hadi eyvallah...