2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
@ercan Hocam merhaba. İnternet sitemiz www.tercihiniyap.net adresi üzerinden meslek tanıtımları ve maaş yazıları yazmaktayız. Sanırım PTT Personel Maaşları yazımızı görmediniz.
https://www.tercihiniyap.net/haber/ptt-personel-maaslari-2017
-
Mülakata kaç katı çağrılıyor dostlar? 81 le ankarayı ve ilçelerini yazacağım şansım nedir?
-
@Phoenix Görememiştim hocam çok teşekkürler
-
@mervetohum 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı içinde söyledi:
@Antimülakat ne yalan söyliyim şaşırdım hatta bikaç defa daha okudum kadrolu memurlar bile almıyordur heralde 2500
istanbul yoğun yerlerde çalışan personelin maaşı 3500'ü bulur.
-
@kamucukız hocam normalde tek il tercihi söz konusuydu ancak bunda 25 tercih hakkı verilmiş adaylara, detaylara tekrar bakarak size bilgi vereyim.
-
Acaba 81.5 ile bursa Eskişehir civarinsa şansım olur mu arkadaslar?
-
Benim de 83.98 ile Anadolu'da mülakata girmiştim olmuş 3 soruyu da bildim hatta birine yardım ettiler demiştim ve çok sohbet muhabbet geçmişti herkes hakkında hayırlısı olsun güvenlik soruşturması uzun sürecek sanırım yeni ilana başvuru yapamıyor muyuz?
-
@ercan Rica ederim hocam ne demek
-
Merhabalar. Bundan önceki alımda yanlış hatırlamıyorsam 81e kadar düştü, bunda kaça düşer tahminen? Ya da 76-77 bandındakilerin şansı nedir? Bilgisi olan aydınlatabilir mi?
-
@Antimülakat çok sevinirim hocam
-
76 puanım var Gelirmi ki
-
@ky061 hocam saglik kurulu raporu tam tesekkullu mu olacak yoksa sadece bi kac bolum icin mi?guvenlik sorusturmasi ne kadar suruyor biliyor musunuz?
-
@Antimülakat Hocam istanbul alımı olumlu olmuş ama yeni alımda yaşadığım şehire de fazla alım var..Başvursam sıkıntı olur mu sizce..
-
Gümrük açıklanmadığı için 86 puanla manisaya başvurdum umarım olur
-
Hocam kaç katı çağrılıyor mülakata bilginiz var mı eski mülakatınızddan bilirsiniz diye yazıyorum. @yenilmezserhat
-
@NnN 4katı
-
@NnN 4 katı
-
@aliveli hocam şu kurum sıcak bakmazı açar mısınız biraz.İstanbul olumlu oldu ama yaşadığım şehire de alım fazla,başvurmak istiyorum..Malum İstanbul perişanlık
-
@yenilmezserhat hocam kurum seni bir kere aldık bir daha neden kontenjan öldürelim, deme şansı yüksek.
-
@aliveli asil olarak kazananlar bu alıma başvuramıyormuş hocam zaten,ilanda NOT kısmında var,yeni gördüm