2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
Arkadaslar guvenlik sorusturmasi ne kadar suruyor net bilen var mi?ve tahmini ise baslama suresi ne kadar
-
@kml
Tskler.. -
Nedir taban puan arkadaşlar haberiniz varmı?
-
@E_nsar
Hocam 80 ler yerlesmis genelde.arkadaslarin puanlari bu civarlardi.83.9 la olmadi benim.sorulari da bildim ama neye gore oluyr alim bilemedim ben. -
Herkese hayirli ugurlu olsun kardesler ben kazanmisim insallah gidip basladigim zaman bana mesaj atarsiniz Allahin izniyle butun sorulariniza cevap verecegim biz boyle gormedik ama boyle yapacagiz insallah selametle...
-
@ky061
Tebrikler hocam. -
Arkadaşlar çalışma şartları ve güncel maaşları hakkında yazımıza da buradan ulaşabilirsiniz: https://www.tercihiniyap.net/haber/ptt-personel-maaslari-2017
-
Turizm İşletmeciliği mezunuyuz ve İİBF denkliğimiz var fakat ek listede bölümümüz yok. Başvuru durumumuz ne olabilir?
-
@ky061 hocam yaşadığım şehirde de çok insan alacaklar,anlayışla karşılanmaz mı ya yeni ilana başvursak..
-
kaçıncı yedeğe kadar sıra gelir ki
-
Ptt anadolu yakasi basmudurlugu tel no'su aradigimda kullanilmamaktadir diyor.Baska bir numarasi mi var bilen yazabilir mi
-
Başvuru şartları ve EK-2 ile EK-3 bölümleri için:
https://www.tercihiniyap.net/haber/ptt-1750-personel-alimi-basvuru-sartlari-nelerdir -
@Antimülakat nasıl yani Sözleşmeli personel şuan bu 2500 tl yi alıyor mu ??
-
@mervetohum yazılan maaşlar net güncel maaşlar merve hanım. Çalışan bir arkadaşımızdan öğrendik.
-
@Antimülakat ne yalan söyliyim şaşırdım hatta bikaç defa daha okudum kadrolu memurlar bile almıyordur heralde 2500
-
@yenilmezserhat
Hocam moral bozuklugunda profiliniz dikkatimi cekti yorumu okurken guldum ilahi siz Allahta sizi guldursun -
@mervetohum hocam maaş konusu kurumdan kuruma farklılık gösteriyor. Dediğiniz gibi Sgk, Maliye ve Bakanlık memurlarının büyük bölümünde maaşlar 2.150 TL ile 2.500 TL arasında değişmektedir. Oysa, Et ve Süt Kurumu'nda, PTT'de, EİAŞ'ta, TEİAŞ'ta durum farklıdır.
-
86.9 işletme ben de asıl listedeyim.3 yıl banka deneyimim var sanırım bu etkili oldu.
-
@Antimülakat hocam biz şimdi tercih yapacağız ya tercihlerin içerisinden puanımıza biri gelirse o yer için mülakata gideceğiz doğru mu anladım süreç bu şekilde mi işliyor? puanım 84.9 konya ve ilçelerinin hepsini, ankarayı bir kaç civar illeri yazmayı düşünüyorum sizce şansım nedir?
-
Arkadaşlar gişe görevlisinin başlangıç maaşı ne kadar bilen var mı?