2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
@yenilmezserhat bi zahmet başvuru olmasın arkadaşım
-
@yenilmezserhat hocam not olarak belirtilmiş. Bir daha başvuru yapamazlar diye. Siz de farketmişsiniz.
-
@kamucukız hocam aynı il ile ilgili kesin bir ifade yok. 25 tercih yapabilmek için mecbur farklı il ve ilçelerden tercih yapmak gerekiyor.
-
@Teklif-eğrisi hocam tam tesekkullu hastanede olacak ben bugun hallettim ankarada devlet demiryollari hastanesinde fiyati 200 lira galiba butun devlet hastanelerinde fiyat ayni...
-
@yenilmezserhat doğrudur hocam, kurum muhakkak düşünmüştür bu durumu.
-
@ky061 hocam oranın adı değişti sanırım yeni adı neydi.
-
@Antimülakat çok tesekkür ederim cevabınız için. bir sorum daha olacaktı hocam tercih yapılırken alımı çok olanlar mı yazılmalı üste yoksa en çok istenilenden en aza doğru sıralama mı yapılmalı kısacası tercih listesi hazırlanırken nelere dikkat edilmeli?
-
@kamucukız hocam burada önemli olan puanınızın varlığı. Puanınıza uygun bir yer yazmakta yarar var. Aritmetik ortalama önemli, bu nedenle hangi ilde puanınız daha yüksek kalır bunu hesaba katarak tercihte bulunun.
-
@aliveli gazi mustafa kemal hastanesi olu eski devlet demiryollari hastanesiy di.
-
Sonuçlar ne zaman açıklanır acaba ?
-
@Antimülakat anladım hocam tesekkür ederim. puan hakkında yorum yapmıyorsunuz biliyorum hocam ama sizce 84.9a konya ve ilçelerinin gelme durumu nedir?
-
Girelim de neresi olursa olsun mantığında olanlar, Ankara çok kişi açmış puanı az olanlar 25 tercihten birinden muhakkak yer vermeli puanlar düşecek gibi
-
ptt sözleşmeli atananlar merkezi atamada tercih yapıp sonra o kuruma geçebiliyor diye biliyorum peki ptt sözleşmeli atananlar gümrük içinde geçiş yapabiliyor mu bu konuda hakkında bilgisi olan ya da daha önce yapan birilerini tanıyan var mı?
-
@Antimülakat eyvallah hocam..Asillerde önlerdeyim yedeklerde önlerde olmayı tercih ederdim..Yaşadığım ilde çok insan alacaklar ve mecbur İst'e gideceğim
-
@kamucukız bence yeterli olur diye düşünüyorum. Ankara kadrosuna çok fazla alım var, bu durum diğer illerde puanların epey düşmesini sağlar. Puanınız iyi bence.
-
@Antimülakat cok teşekkür ederim tekrar hocam başınızı ağrıttım kusura bakmayın
-
@kamucukız estağfurullah hocam. Olabildiğince elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz.
-
çıktı almak zorunlu mu ?
-
Ptt İstanbul kazananlar mülakat hakkında bilgi verebilir mi?
-
yaptığımız tercihleri değiştirmek istiyorum ama başvuruyu iptal et kısmı var sadece günceleme kısmı yok. iptal ettikten sonra tekrar başvuru yapabilir miyim arkadaşlar? hiç böyle bir işlem yapan var mı?