2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
4001 çok var yine zabıta özellikle
-
@rlg analiz koyarız muhakkak rakam fena değil.
-
@Antimülakat mrblar hocam verilen kadro sayisi hakkindaki izlenimleriniz neler gümrük ptt sgk kgm vs vs vs gibi aciktan alimlari düsünürsek taban puanlarin 85lerin altini görebilecegini söyleyebilir miyiz? Maliye 85.8le kapadi 84 leri görebilir mi aciktan alimlarini düsünürsek.. bi de bnm bölüm maliye puan 82.99 siralama 287 ne düsünüyosunuz?? Uzunca oldu biraz
-
@jan hocam inşallah bir analiz yapacağım. Biraz inceleyeyim de.
-
kocaeli kartepe için mülakata giren arkadaşlar var mı burda?
-
Ptt mülakatları açıklarken gümrük sonuçlarına göre hareket eder mi?
Sonuçta ptt sözleşmeli gümrük kadrolu..Gümrük kazanan biri ptt 'yi tercih etmeyecektir.
68 kişinin çağırıldığı ptt izmir mülakatından 20 kişi gümrüğü kazanmış alınacak kişi 17 sizce ptt sonuç açıklarken bu sayıları göz önünde bulunduracak mı? -
@totti hocam ihtimali yüksek diye düşünüyorum en azından son değerlendirmede dikkate alınacaktır.
-
Bu hafta içi açıklanacağıyla ilgili söylentiler var,bilgisi olan var mı? Gümrük sonuçları açıklandı diyerek beklentiye girmeli miyiz?
-
@Antimülakat hocam bunu bir inceler mısınız ne demek istiyor PTT ile ilgili http://www.birgun.net/haber-detay/varlik-fonu-ptt-yi-satmaya-hazirlaniyor-166891.html
-
@rlg ptt olan menkul, gayrimenkul ve diğer mallarda eller çıkarılmayı düşünülür gibi geldi. Tamamen şirkete devredilebilir ptt. Devlet dönemi bitebilir ptt de.
-
Acaba bugün açıklanır mı ki?
-
@Nles başlık da çok sakin.kimse merak etmiyor mu?
-
@mahallesnafi Valla benim gümrük de olmadi o yüzden ben meraktayim milletin gümrük oldu galiba o başlık yoğun
-
Bende bekliyorum da başlığa yazsak ne ki.
-
@rlg @mahallesnafi hangi il için bekliyorsuniz arkadaşlar
-
11 temmuzu bulur diye yazmışlar mudurluk mülakatindan dolayı bu iş gümrüge dönüyor inceden
-
@Nles sakarya için bekliyorum.siz?
-
@mahallesnafi ankara hocam
-
arkadaşlar var mı bir duyum bayram geçti hala açıklanmadı.2017/1 alımlarından görevlerine başlayan var mı acaba? maaşları ne kadar aldılar ki?
-
Twitter'da kampanya başlatılmış.Destek olmakta fayda var arkadaşlar.