DÜZELTME İLANI
02.02.2017 tarih ve 29967 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Millî Savunma Uzman Yardımcılığı
Giriş Sınavı Duyurusu’nun 3/ç maddesi; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM)
tarafından 04-05 Temmuz 2015 veya 22-29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli
Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre tabloda belirtilen puan türlerinin herhangi birinden 70 ve
daha üzeri puan almış olmak, olarak değiştirilmiştir.
MSB UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI/DÜZELTME
-
DÜZELTME İLANI
02.02.2017 tarih ve 29967 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Millî Savunma Uzman Yardımcılığı
Giriş Sınavı Duyurusu’nun 3/ç maddesi; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM)
tarafından 04-05 Temmuz 2015 veya 22-29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli
Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre tabloda belirtilen puan türlerinin herhangi birinden 70 ve
daha üzeri puan almış olmak, olarak değiştirilmiştir. -
hocam güncelleme yapim dedim eski puan türleri mevcut hala nasıl olacak
-
@tirebolulu-memur hocam DPB'nin sayfasında düzeltmeyi yayınlamışlar ama sanırım o sorunu da yarın hallederler gibime geliyor
-
@SosyalMühendis inş hocam daha yüksek başvurulabilecek puanlar var ara ara sistemi yoklamak lazım
-
@tirebolulu-memur haklısınız hocam, inşallah bir an önce hallederler sorunu
-
Degişen şey ne ben anlamadım. Bu arada p53ten başvurmuştum
-
@pozitifdışsallık tamam arkadaşlar anladım
-
Hocam ydsem iyi olmamasına rağmen AB uzmanlığına 86 küsürat ile başvurdum
-
@denetçi YDS'de baraj için puanınız yeterliyse bence KPSS puanınız çok iyi hocam
-
@SosyalMühendis yok baraj kadar yok peki ama tamamlayamazlarsa barajı yok sayabilirler mi
-
@denetçi YDS puanı baraj için yeterli değilse başvuruyu yok sayabilirler, eğer başvurmadıysanız bence MSB uzmanlık alımına başvurun
-
@SosyalMühendis onada 86küsaratla başvurdum gelme ihtimali nedir
-
@denetçi yüksek ihtimalle gelir hocam
-
@SosyalMühendis siz hangisine kaçla başvurdunuz
-
@denetçi benim düşük hocam, diğer başvuran arkadaşlara sormak gerek ama puanınız gayet iyi
-
@SosyalMühendis ben geleceğini sanmıyorum ama inşallah gelir İlansızlıktan sgk denetmenliğine başvurdum
-
@denetçi buranın üstadları daha iyi bilir hocam ama bence puanınız gayet iyi bence gelir
-
@SosyalMühendis tşk ederim yorumlarınız için
-
@denetçi gönlünüzce olur hocam inşallah ben teşekkür ederim
-
89.4 e gelme ihtimali var mi ? sirala ma 138