Öğretmen Olmak İsteyen İİBF'liler
-
@guyan-gelmiş
Ayrıca 83.5 puanınız p:10 puanı ise siralamanizda öyle ise demek alamamış millet puan neyin sorgusundasiniz siz.p10 puanı 85 olan arkadaşım var o bile sıralamada geride siz nasıl o sıralamadasiniz anlamadim -
@rlg ben insanlara ikinci bir alternatif olsun diye bu başlığı açtım zaten ama inanın suan gazidrn mezun sayısı 20 30 kişi kaldi ve 2.oncelige geldiginde puanlarn 85 lere fln yukselmeyecek cunku dediginiz gibi formasyon alan yok
-
@rlg sizinle anlaşamadık yazdıklarımı yanlış yorumlamissiniz
-
@guyan-gelmiş
Anladım demek istediginizi tabiki 2.alternatif için güzel formasyon almak.Alinsin tabi hocam.Kac kisi formasyon almış önemli değil sayi az ya da cok.atama için verilen sayı az mülakat için sizin gibi yüksek puan almak lazım keşke 2.oncul olmasa tek bu bölümün saçmalığı oda. -
@rlg bimere cimere yazilirsa bununla ilgilinspnuc alinabilir 2.oncelik üniversite acikken yapılmış uygulama bolum kapandi uygulama halen devam ediyor baskı olmadığı icin adamlar unuttu.
-
@guyan-gelmiş
Haklisin ama o sonuç vermedi.Denendi zamanında.iki yıla temizlenir ortalık en fazla oda güzel atama olursa 90-100 bir yıla temizlenir ortam puanı yüksek olan gider.Hakkimizda hayırlısı almak isteyen arkadaslarda formasyonu alabilir formasyon aldım sınava hazirlandim derken bu zaman zarfında güzel atamalarla 1.oncule dusulebilir. -
üzgünüm ama yaptığınız tespitin doğru olması imkansız.Çünkü tanıdık formasyonlu arkadaşlardan birinin puanı biraz düşüktü (net hatırlamadığımdan yazmadım) ve sadece muhasebe ve finansman öğretmenliği mezunları içerindeki sıralaması 300 küsürlerdeydi. Bu ne demek bu bölümden mezun 300 kişi hatta daha fazlası var. 2017 ağustos ayında yayımlanan yeni tebliğe göre bırakın ikinci önceliğin kalkmasını bi de işletme öğretmeliği mezunları da birinci öncelikli atama hakkına sahip olmuş.Bunun üstüne formasyon hakkı bir çok değişik bölüme daha verilmiş. Formasyonu aldığım ilk zamanlarda ben de umutluydum açıkcası ama böyle giderse sittin sene bize sıra gelmez. başka alternatifleri değerlendirmekte fayda var. Herkesin yolu açık olsun
-
2.öncelik kalkması için Twitter’da bir durum oluşturdum retweet edelim arkadaşlar #DBahceliyleÖğrtmne40Bin İİBF mezunları formasyon alıyor 2.öncelik olduğu için atamamız yapılmıyor ve ayrıca muhasebe ve finansman pazarlama öğretmenliklerine kontejyan azlığından dolayı atamalar olmuyor en az 200 kişi atama için ve 1. Öncelik için destek bekliyoruz